Kupon Yaptıran Kişilerin Tuzakları ve Senaryoları (1 Viewer)

Merhaba Ben Cyber, Böyle insanların bir kaçı ile konuştum muhabbetim oldu aşağıda anlatacağım döngüyü tekrarlıyarak binler kazanıyorlar. (Hepsi böyle yapıyor mu bilemem) ***...

Merhaba Ben Cyber,

Böyle insanların bir kaçı ile konuştum muhabbetim oldu aşağıda anlatacağım döngüyü tekrarlıyarak binler kazanıyorlar.
(Hepsi böyle yapıyor mu bilemem)

View hidden content is available for registered users!
1- İlk olarak sosyal medyada veya real hayatında bir çevre oluşturuyor (instagram sayfası açarak vs.)
2- İnstagram üzerinden yürüyeceğim . 400 Kişi topladı mesela yarın Galatasaray Beşiktaş Maçı var.
3- 200 Kişiye Galatasaray 200 Kişiye Beşiktaş diyorlar.
4- Bu maçtan sonra 200 kişi kalıyor onlara güvenen bir maç daha yaklaşıyor mesela yine aynı yöntem ile 100 er 100er
5- En son sayıları azaldıkça ve para kazandırdıkları için bir güven artacaktır ve artık kuponları para ile yapıyorum derler mesela 1000 Tl
6- Bu 1000 tlyi verdi 25 kişi mesela adam 25000 tl kazandı ve paraları veya paranız boşa gitti.

Kısaca senaryo böyle bahsetmek istedim inşallah hata yapmamışımdır. İyi Forumlar

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba Ben Cyber,

Böyle insanların bir kaçı ile konuştum muhabbetim oldu aşağıda anlatacağım döngüyü tekrarlıyarak binler kazanıyorlar.
(Hepsi böyle yapıyor mu bilemem)

[Gizli içerik]

Kısaca senaryo böyle bahsetmek istedim inşallah hata yapmamışımdır. İyi Forumlar
Bakam

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,306Konular
3,280,646Mesajlar
320,141Kullanıcılar
Emirbaba52Son Üye
Üst Alt