Beyler merhaba kurduğum site yanıltıcı atıyor bende anlamıyorum daha script yüklemeden sorun ne yardımcı olurmusun rica etsem :'(
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Topluluğun aktif olduğu Telegram grubuna katıl. Güncel paylaşımlar, sohbetler ve topluluk duyurularını kaçırma.
Yanıltıcı Suspend Yemeyen Telif Yada Mavi Tik Sitesi 50 TL 1 Hafta Garantili ESCROW KABUL TELEGRAM : slokerxlegendBeyler merhaba kurduğum site yanıltıcı atıyor bende anlamıyorum daha script yüklemeden sorun ne yardımcı olurmusun rica etsem :'(
scriptle alakalıdır scriptteki bazı fotografları Yazıları değiştirmeni öneririm yada sc değişBeyler merhaba kurduğum site yanıltıcı atıyor bende anlamıyorum daha script yüklemeden sorun ne yardımcı olurmusun rica etsem :'(
SAPLAAAADAM diyor script ile alakalı eşek gerizekalılar yorum yapmış sc alakalı değiş vb şeyler be yaraklar okumayı öğrenin sonra bilgi verirsiniz
seçtiğin domain adına dikkat et instagramsupoort - instagram_supoort gibi veya meta kelimesini içermesin destek,yardım kelimeleri olsun başına harf ekle <i-support> gibiBeyler merhaba kurduğum site yanıltıcı atıyor bende anlamıyorum daha script yüklemeden sorun ne yardımcı olurmusun rica etsem :'(
Peki yazdığın için Teşekür Ederim sağolseçtiğin domain adına dikkat et instagramsupoort - instagram_supoort gibi veya meta kelimesini içermesin destek,yardım kelimeleri olsun başına harf ekle <i-support> gibi
ve scnede dikkat et yoksa isim boşa gider ilk önce sallama somain al scnin ne kadar dayandıgına bak ona göre ana siteye yükle