@KurtBey ŞİKAYET!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
ben sana 300tl vermedimmi ben onamı verdim hayır onu tanımıyorum bile sen gidip ondan alıp bana satmaya çalıştığın için bay aptal
Olay böyle gerçekleşti ise kesinlikle @Kurtbey suçlu kimden aldın sen hesabı güvenmediğiniz adamlardan test hesabı alıp millete niye satıyorsunuz ki ? Siz senin garantin yok birşeyin yok sonrada sen kimden aldın diyorsun iade yap çocuğa en mantıklısı o arkadaşınada durumu izah et anlat

Rating - 0%
Arkadaşı kim bunun forumda mi takılıyor oda konu altına gelsin olay onlada ilgili çünkü ?

Kurtbey

SOYTARI
Rating - 0%
ben bilmem kac kere diycem 2 otoya ayni hesabı ekliyor ban yiyor bikere sonra yazıyor ki ban yiyor bu

Rating - 0%
BEN BİRİNE 50K HESAP SATSAM ADAM 1 GÜN SONRA HESAP KAPANDI DESE DERİM 24 SAAT GEÇTİ LAN BU TEST HESABI DİYE SATIYORSUN ENGEL YİYOR BÖYLE MANTIKMI VAR 24 SAAT DİYORSUN HALA

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Ya güvenilir dedi herkes ne bileyim ama iademi istiyorum cidden yeter düzgünce cevap bile vermiyor
Milyon-Zibilyon kere dedik admin-owner dahi olsa escrow kullanın diye, bu cümlelere rağmen dinlemeyip istikrarla bunu devam ettiriyorsunuz.

adminler aktif değil + olarak kişide gelip açıklama yapması gerek @Kurtbey
Adminlerden bi ben aktif değildim bugün adam akıllı.

aklin nerdeydi 24 saattir siktir git iade miade yok orospu evladi seni
Test hesabı diye hesap satıyorsun, sattığın hesap mail toplarken engel yiyor ? bir de scriptle alakalı diyorsun bunun script ile ne alakası var ?

Nikotin sana başta kendi otomda ban yedi arkadaşının otosunda denedik onda da ban yedi dedi ? sen iyi misin ?

Rating - 0%
Milyon-Zibilyon kere dedik admin-owner dahi olsa escrow kullanın diye, bu cümlelere rağmen dinlemeyip istikrarla bunu devam ettiriyorsunuz.

Adminlerden bi ben aktif değildim bugün adam akıllı.

Test hesabı diye hesap satıyorsun, sattığın hesap mail toplarken engel yiyor ? bir de scriptle alakalı diyorsun bunun script ile ne alakası var ?

Nikotin sana başta kendi otomda ban yedi arkadaşının otosunda denedik onda da ban yedi dedi ? sen iyi misin ?
bak bana dediki otoda sorun var diye yalan attı bende arkadaşın otoda denedim bunların 2 otoda birden denemesinden sonra bu gün yaptım o dedikleri dünkü dedimki belki benim script sorunlu güya arkadaşta denedim yine öyle bunların dediği dün bana dediki yavas topluyprsun engel yiyorsun mail.php 2 sekme aç dediler 2 oto briden çalıştır dite birsey yok

Kurtbey

SOYTARI
Rating - 0%
yavsak okadarxmail topladin adminler atsin anydesk baglanin kactane toplamıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,605Konular
3,269,635Mesajlar
315,556Kullanıcılar
Üst Alt