@KurtBey ŞİKAYET!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
SİZE KAC KERE DİCEZ KURTBEY VE NİKOTİN HARİCİ KİMSE KONUYA CEVAP YAZMASIN @Kurtbey arkadaşın spyhackerz üyesimi TEST HESABI aldığın kişi konuya çağir gelsin aksi takdirde seni sorumlu tutucaz haberin olsun test hesabını çocuk yazmış toplamiyor diye şimdi de bana ver ben deniyim yazıyorsun neden ilk başta böyle karşılamadın ? Başından aşağa salladın olayı 24 saat bahanesi gibi birşeyi ortaya attın ?

Rating - 0%
SİZE KAC KERE DİCEZ KURTBEY VE NİKOTİN HARİCİ KİMSE KONUYA CEVAP YAZMASIN @Kurtbey arkadaşın spyhackerz üyesimi otoyu aldığın kişi konuya çağir gelsin aksi takdirde seni sorumlu tutucaz haberin olsun test hesabını çocuk yazmış toplamiyor diye şimdi de bana ver ben deniyim yazıyorsun neden ilk başta böyle karşılamadın ? Başından aşağa salladın olayı 24 saat bahanesi gibi birşeyi ortaya attın ?
KİMSE YAZMASIN ADMİNLER Bİ İLGİLENSİN GÖRÜN KIVIRIYOR KARI GİBİ

Kurtbey

SOYTARI
Rating - 0%
daha gezgin mk ben nerden bileyim senin tokat atmicani iade gecicegim sonra heabida alican

Rating - 0%
TELEGRAM GEÇİN İKİNİZEDE YAZIYORUM GRUP KURUCAZ KONU KİLİT BEN AÇIKLAMA YAPANA KADAR

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Olay incelendi, @Aspect ve @Kurtbey'in daha önce "Satılık test hesabı vb" konusu bulunamadı. @Kurtbey 235 Tl iade yapmalısın, iade yapmak için ayın 7'sine kadar vaktin var iade yapmadığın taktirde forumdan banlanacaksın.

@Aspect forumdan uzaklaştırıldı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,612Konular
3,269,693Mesajlar
315,569Kullanıcılar
Üst Alt