@Kurtbey SON 12 SAAT!

Dün mesaj attım bu günde attım dönüş yok bu gün 250tl mi verecekmisin 24:00 a kadar vaktin var 1 hafta bekleyin dediniz bekledim 24:00 da para atmaz ise yazarım atar ise dekont...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
😂😂😂 bizde boyle bi4sey olsa 24 saat sure verilir 1 dakika gectigi gibi ban atilir ama masallah kurtbeyde 1 hafta sure veriliyor 1 hafta gecmesine ragmen adam parayi odemiyor mavi tiki gidiyor 1 hafta sure verilmesine ragmen de 1 gun daha sure veriliyor cok komik ya

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
😂😂😂 bizde boyle bi4sey olsa 24 saat sure verilir 1 dakika gectigi gibi ban atilir ama masallah kurtbeyde 1 hafta sure veriliyor 1 hafta gecmesine ragmen adam parayi odemiyor mavi tiki gidiyor 1 hafta sure verilmesine ragmen de 1 gun daha sure veriliyor cok komik ya
Kişisel sebeplerden dolayı parayı teslim edemeyeceğini söyledi, süresini uzattık. Bunu her üyeye karşılıyoruz.

Kurtbeye 31 gün ban cezası verseler ne kadar komik olurdu değil mi çee (Şaka maka haklısın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,417Konular
3,282,062Mesajlar
319,004Kullanıcılar
Baba0101Son Üye
Üst Alt