Selamlar sevgiler spy yonetimi. @Mectruy birtek liderim bu kisi oldugu icin bu kisiyi etiketledim. Anam hala yogun bakimda. Telegramda spyhackerz grubuna geldim. Baktim anam kufur edenler var. @arbaers i etiketledim ondan once @spyEfe yi etiketledim. Spyefe pkk liyi savunur gibi beni telegramdan banladi arbaerse ana avrat kufur ettiler savundum.arbaersi fakat yogun bakimda olan anama kufur edeni arbaerse ban diyerek arbaersi etiketledim baktim arbaers yazdi biseyler anama kufur edeni banlamadi. Arbaers ve spy efe nin ana avrat kufur eden akrabalari cok spyda. Cem abiyide kandiriyorlar. Spyefe tg de sol ust kisminda dag kadrosundan yazmis arbaers te ana baci kufredenleri gormez..o ana baci kufur edenler arbaersin multi hesabiysa sesini etmez..niye spy sikici oldu..bu kufur ana baci kufur nedir..yokmu cem.abim.yonetici..adam gibi spaya sahip cikacak yonetici yokmu..arbaers bana cekilis atmis..multi hesaplarindan biri biseu dedi ya hemende bunu aradan cikardi..arkadaslar cocukmuyuz..cocuklarla misket zarimi.oynuyoz

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl