Kurucu mectruyu kandiran yoneticiler

Selamlar sevgiler spy yonetimi. @Mectruy birtek liderim bu kisi oldugu icin bu kisiyi etiketledim. Anam hala yogun bakimda. Telegramda spyhackerz grubuna geldim. Baktim anam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar sevgiler spy yonetimi. @Mectruy birtek liderim bu kisi oldugu icin bu kisiyi etiketledim. Anam hala yogun bakimda. Telegramda spyhackerz grubuna geldim. Baktim anam kufur edenler var. @arbaers i etiketledim ondan once @spyEfe yi etiketledim. Spyefe pkk liyi savunur gibi beni telegramdan banladi arbaerse ana avrat kufur ettiler savundum.arbaersi fakat yogun bakimda olan anama kufur edeni arbaerse ban diyerek arbaersi etiketledim baktim arbaers yazdi biseyler anama kufur edeni banlamadi. Arbaers ve spy efe nin ana avrat kufur eden akrabalari cok spyda. Cem abiyide kandiriyorlar. Spyefe tg de sol ust kisminda dag kadrosundan yazmis arbaers te ana baci kufredenleri gormez..o ana baci kufur edenler arbaersin multi hesabiysa sesini etmez..niye spy sikici oldu..bu kufur ana baci kufur nedir..yokmu cem.abim.yonetici..adam gibi spaya sahip cikacak yonetici yokmu..arbaers bana cekilis atmis..multi hesaplarindan biri biseu dedi ya hemende bunu aradan cikardi..arkadaslar cocukmuyuz..cocuklarla misket zarimi.oynuyoz
Screenshot_20231208-211357_Telegram.jpg
Screenshot_20231208-211359_Telegram.jpg

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Dag kadrosundan pkk li yonetici spyefe ye bakin..sag ust kisimda dag kadrosundan yazmis..
Birde emzikli bebek bezli haline bakin
Screenshot_20231208-233025_Gallery.jpg

@Mectruy sildi ibani..canim.size feda. Bu telefonu kazansamda kazanmasamda ibana 100 tl atacam.cekilise daha vaktim var..neden bu anaya kufur edeni gavat arbaers gormedi. Bu gavat yoneticiler iki tane yuzunden mectruy reis grubun tadi kalmadi cikar at bunlari lutfen

Birde reisim bu gavat'ı birleştirmeye çalışıyor. Hazreti durbun çalışıyor size kufur edilmis..buna bi işlem yaparsanız sevinirim
ana candır candır @Mectruy
Screenshot_20231208-234817_Chrome.jpg

Sevgili mectruy reisim. Bu kahpe yoneticiler spyefe ve arbaersin de aralarinda bulundugu kisiler bakin annenize hakaret etmis.

Buralar sıkıcı neden böyle. Spyadmin hackyou denen kisiler mectruy. Neden mectruy isim degiştirdi. Buda düşündürücü. Hackyou nun tersi kcah you cebuano dilinde kahretsin sen demek . Mectruy un tersi ****** @h4cky0u mectruyun tersi burda yazilsa ***** diye cikar. Buda bir bug

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,713Konular
3,283,073Mesajlar
317,932Kullanıcılar
norkisyonSon Üye
Üst Alt