Kurulumsuz Tarayıcı Şifre Çekici (USB İLE İDEAL)

SQN

Rating - 0%
Selamlar millet ben claren, Tarayıcıdaki Verileri Nasıl 3/5 Saniye İçerisinde Çekeriz? Bunun yapılışını anlatacağım ve programı göstereceğim virüs total ve indirme linki mevcuttur.Konuya geçelim

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
EYW

Rating - 0%
Dostum şifreler vs hiç birşey gözükmüyor sadece mailler ve kullanıcı adları gözüküyor bi bakarsan sevinirim.

Rating - 0%
Dostum şifreler vs hiç birşey gözükmüyor sadece mailler ve kullanıcı adları gözüküyor bi bakarsan sevinirim.
Dostum tarayıca kaydedilmemiştir.Sen bir şifreyi vs tarayıcında kaydettiğin zaman log tutuluyor. Chrome tarafından karşıdaki kişi gelip usb ile çekmeye çalıştığı zaman mail username pwleri görebilir.Zaten her taktığın pcden tarayıcı şifrelerini çekiceksin diye bir kaide yok

Rating - 0%
Selamlar millet ben claren, Tarayıcıdaki Verileri Nasıl 3/5 Saniye İçerisinde Çekeriz? Bunun yapılışını anlatacağım ve programı göstereceğim virüs total ve indirme linki mevcuttur.Konuya geçelim

bakalım

Rating - 0%

Teşekkürler

131,461Konular
3,268,357Mesajlar
315,201Kullanıcılar
Üst Alt