Kurumsal rozet almak için yanlış hatırlamıyorsam 40 feedback şartı getirildi. Fakat bu feedbackları SADECE ESCROW KULLANAN FEEDBACKLAR dahil edilirse. daha adil daha temiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurumsal rozet almak için yanlış hatırlamıyorsam 40 feedback şartı getirildi.
Fakat bu feedbackları SADECE ESCROW KULLANAN FEEDBACKLAR dahil edilirse. daha adil daha temiz sonuç çıkacaktır hem iki taraf içinde en hayırlısı budur
söz Sevgili Yönetim ekibinin iyi forumlar...

Olabilir, fakat Bir süre sonra escrow kullanan feedbackleri kayıt altına almak vs zorlaşacaktır diye düşünüyorum. bunun için ayrı bir özellik getirilirse belki.

Olabilir, fakat Bir süre sonra escrow kullanan feedbackleri kayıt altına almak vs zorlaşacaktır diye düşünüyorum. bunun için ayrı bir özellik getirilirse belki.
Dediğim gibi dostum bu bir öneri f,kir sunulur düşünülür tartışılır ortaya sonuc varılır. önemli olan herkes kendi fikrini belirtsin bu konuya mesela feedback için özel admin olabilir. nasıl escrow kişi sayısı bi kaç kişi ise vb.

bence kurumsal uye oyle bı hal almalıkı yanı kolay alınmamalı kımlık dogrulama ıle alınsa mantıklı olur buda bır fıkır

Fakat bu feedbackları SADECE ESCROW KULLANAN FEEDBACKLAR dahil edilirse. daha adil daha temiz sonuç çıkacaktır hem iki taraf içinde en hayırlısı budur
40 feedback bence mantıklı ancak escrow ile olan kısım mantıklı değil kanka.

Bu sefer her escrow kullanılan ticareti takip etmemiz gerekir, her ticareti kontrol etmemiz gerekir. Ne yazıkki bu çok zor.

Bence 30 uygun senin dediğin escrow mantığı galiba sahte feedbacklar için yönetim bence onu anlayabilir 30 feedback'ı olup sonra dolandırıcı olcagini zannetmiyom ama garanti veremem insanogluna belli olmuyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,646Konular
3,270,093Mesajlar
315,693Kullanıcılar
ayaoSon Üye
Üst Alt