kv4nc Adlı Orosbu Evladı! / Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elessya

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
Bu Orosbu Evladı Benden 100 TL Tokatladı benim 100 TL Sikimde Değil ama başkalarını tokatlamasın

Niye Escrow Kullanmadın AmınaKodumun Salağı Demeyin Bende biliyorum Escrow Kullanmayıda 5 Saat Yanıt alamıyoruz zaten

+ Diş Randevum vardı ona yetişmem lazımdı Acelem Olduğu için kullanamadım

Olay Kısa Özet :
ilk Önce 4K Hesap Aldım 40 Tlye 4Kyı Verdi İlk Kendime Çektim Sonra Dedi Elimde 35K Var Daha Var
60'dan bırakırım onuda alayım dedim ipnenin evladı görüldü atıp duruyor.

Dediğim gibi 100 TL Sikimde Olmaz Başklarını Tokatlamasın normalde ben gezginle ESC'siz
ticaret bile yapmam zatende acelem vardı dalgınlığıma geldi diyelim 4K Yı Aldım Geri çekti.

100 TL için tokat atıyolar ne kadar aptal kalitesiz insanlar var amk :D

igsinide Bırakayım @İbrahim el atmak istersen at

Kanıt :
569.PNG

4K 'ya neden 40 tl verdim onuda anlamış değilim neyse​

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Bu Orosbu Evladı Benden 100 TL Tokatladı benim 100 TL Sikimde Değil ama başkalarını tokatlamasın

Niye Escrow Kullanmadın AmınaKodumun Salağı Demeyin Bende biliyorum Escrow Kullanmayıda 5 Saat Yanıt alamıyoruz zaten

Olay Kısa Özet :
ilk Önce 4K Hesap Aldım 40 Tlye 4Kyı Verdi İlk Kendime Çektim Sonra Dedi Elimde 35K Var Daha Var

Dediğim gibi 100 TL Sikimde Olmaz Başklarını Tokatlamasın normalde ben gezginle ESC'siz
ticaret bile yapmam zatende acelem vardı dalgınlığıma geldi diyelim 4K Yı Aldım Geri çekti.

Kanıt :
Ekli dosyayı görüntüle 27637

Neden way aq demiş bu averel

Elessya

Rating - 100%
Olm sende aptallık var kullandığı hesap boş + esc yapmaman hata başlı başınca neyse 100 lira için üzüldüğüne değmez
ESC İçin vaktim yoktu direk alıp çekmem gerekiyordu Aptallık bende kabul ediyorum ama 100 tl için üzüldüğüme değmez sorun yok benim için ban yesin en azından orosbu evladı

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
ESC İçin vaktim yoktu direk alıp çekmem gerekiyordu Aptallık bende kabul ediyorum ama 100 tl için üzüldüğüme değmez sorun yok benim için ban yesin en azından orosbu evladı
Olm acelen vardı anladım zaten onuda nasılsa akşama veya eve dönünce geçicektin hesaba sabır edip esc yapsaydın aman neyse ne amk s.et değmez

İ

İbrahim

Sanıyorlarki ip değişip ben üye olucam foruma yeniden tokat atıcam 😀 eski ip lerin ile çakıştığı zaman panel de çıkıyor hepsi üyelik onaya düşüyor iptal ediyoruz bizde

Elessya

Rating - 100%
Sanıyorlarki ip değişip ben üye olucam foruma yeniden tokat atıcam 😀 eski ip lerin ile çakıştığı zaman panel de çıkıyor hepsi üyelik onaya düşüyor iptal ediyoruz bizde
yokmu 103Ksını onun götüne sokman :D ağlasın ASDMASKŞMDKMŞASDKMŞMŞASDASD

note

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 100%

Olay Kısa Özet :

Kanıt :
Ekli dosyayı görüntüle 27637

Sende zamanında bana 40 tl için tokat atmıştın 😂😂😂

Elessya

Rating - 100%
Kendi scriptini bile kendin kurup kullanmıyordun ama hala sen haklısın
O Zamanlar Ben Dm basmiyodum + ben sadece yazip geciyodum ve Senin hostingin Red yemedi suspend yedi // BogaHost Kullandigini Söyledin Ve Kendi Aciklamalarinda Dedi ki PSHINGE Kesinlikle izin vermiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,576Konular
3,269,271Mesajlar
315,441Kullanıcılar
Meryem0909Son Üye
Üst Alt