@L U N A🌙 adlı üye hakkında şikayet

1 hafta önce @L U N A🌙 adlı üyeden benım instagram telif script ile instagram hesap kapatma methodu takasladık. Ertesi gün methodu denedim ve vurmadı. Kişiye yazdık aksamına...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 hafta önce @L U N A🌙 adlı üyeden benım instagram telif script ile instagram hesap kapatma methodu takasladık. Ertesi gün methodu denedim ve vurmadı. Kişiye yazdık aksamına yani @L U N A🌙 yazdık bize gmaillerin fix yedigini söyledi ardından da bizlere telafi yapıcagını söyledi ancak kaç gündür mesajlarıma bile bakmıyor. Bu mesajları yazdıgı gruptanda çıkmış.

kanıtı.PNG

aasdAlıntısı.PNG

@SkullZ @Al Simmons @El Fapping_

Bir dakika ya ne bani arkadaşım biraz adaletli olun kurtbey için 2 hafta nerdeyse bekleme süresi verdiniz kurtbeyde para tokatlamıştı bunda çocuk para filan almamış artışı methodu aldigin zaman neden denemedin belki o zaman çalışacaktı bu adam sana bir method verdiyse ölene kadar fix yemixek diye birşey yok adaletli olun biraz

Bir dakika ya ne bani arkadaşım biraz adaletli olun kurtbey için 2 hafta nerdeyse bekleme süresi verdiniz kurtbeyde para tokatlamıştı bunda çocuk para filan almamış artışı methodu aldigin zaman neden denemedin belki o zaman çalışacaktı bu adam sana bir method verdiyse ölene kadar fix yemixek diye birşey yok adaletli olun biraz
Ertesi gün fix yiyecek method satılmaz kardeşim. Minimum 1 hafta çalışması gerek bu kadarda kÖr yönünden bakmayın.

Ertesi gün fix yiyecek method satılmaz kardeşim. Minimum 1 hafta çalışması gerek bu kadarda kÖr yönünden bakmayın.
Bir methodunn bir hafta çalışacağını nerden bileceksin sen evliyamisin kurtbeye zamanında verilen hak bunada verilsin de bakalım şu esitl8gi spydeki

Bir methodunn bir hafta çalışacağını nerden bileceksin sen evliyamisin kurtbeye zamanında verilen hak bunada verilsin de bakalım şu esitl8gi spydeki
Kardeşim methodu kendisi bulduysa ve sayılı insanlara verirse haftalarca kullanabilir ama gidipte bir çok insana dağıtırsa orospu olur. O yüzden söyledim ve emin ol süre vs tanınacaktır.

Kardeşim methodu kendisi bulduysa ve sayılı insanlara verirse haftalarca kullanabilir ama gidipte bir çok insana dağıtırsa orospu olur. O yüzden söyledim ve emin ol süre vs tanınacaktır.
Ben tanınacağını zaten biliyorum ama kurtbeyde 1 hafta beklendi ses soluk yok daha sonra üç gün daha beklendi ses soluk yok en son 2 gün daha beklendi öyle banlandi bu adam 1 gün içerisinde açıklama yapmazsa banlanirsa ne anladim bu işten ben

• Like
Tepkiler: rus
Ayrıca bulduğun methodu başka bir insanin bulamicagini nerden biliyorsun o zekaya sahip insan sadece sen olamazsın

Benim verdimde metod fix degil calışıyordu takas olsu hepsini analtım @Anais de şahit metodla 6 hesap banned oldu ardından bunlar ya shop yapamadı yada vpn kaynaklı vuramadılar metod calismiyor dediler.Bende okey dedim gmailden kaynaklı büyük ihtimalle 5 gmail daha saldım bu seferde vuramamışlar büyük ihtimalle kendilerinde de suç yok metod fix yemiş bunun için ne yabailirim. Benden 1000TL degerindeki open metodunu istiyolar sence sc ye degermi. Yardım edeyim telafi olarak 1Yıllık Plesky + 3tane xyz dom vereyim.
Size kalmış İsterseniz BAN atabilirsiniz sıkıntı yok herkeze iyi günler dilerim.
Saygılar
@Zns @El Fapping_

Benim verdimde metod fix degil calışıyordu takas olsu hepsini analtım @Anais de şahit metodla 6 hesap banned oldu ardından bunlar ya shop yapamadı yada vpn kaynaklı vuramadılar metod calismiyor dediler.Bende okey dedim gmailden kaynaklı büyük ihtimalle 5 gmail daha saldım bu seferde vuramamışlar büyük ihtimalle kendilerinde de suç yok metod fix yemiş bunun için ne yabailirim. Benden 1000TL degerindeki open metodunu istiyolar sence sc ye degermi. Yardım edeyim telafi olarak 1Yıllık Plesky + 3tane xyz dom vereyim.
Size kalmış İsterseniz BAN atabilirsiniz sıkıntı yok herkeze iyi günler dilerim.
Saygılar
@Zns @El Fapping_
Anais de şahit demişsin de benim neden haberim yok ?

Saygılar
@Zns @El Fapping_
Hihi

Saygılar
@Zns @El Fapping_
her şeyim var kardeşim. 1000 tl lik open method içinde script takası dedik olayla alakasız bir şey. Banlanmasını talep ediyorum.

Lan hey dangalak bir sen mi kurnazdın scriptin taş paylaşın 200 tl burda ne bok yemeğe kurnazlıga çekip öpen methodu iİSTİYORSUN @L U N A🌙 birader sen en iyisi adminlere methodu at onlar denesin birde methodu çalışmazsa scriptin değeri neyse parasını ver
be amına kodumun aptalı biz openi takas olarak alıcaktık önceden konusulmus bi durum olayın openla alakası yok bi siz akıllsınız demi amk salakları sizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,843Konular
3,271,935Mesajlar
316,371Kullanıcılar
Devil9099Son Üye
Üst Alt