Laptob önerisi arkadaşlar yardım

ARKADAŞLAR LAPTOP ALICAM EVKURDAN NAKİT PARA YOK BANK KARTI VEYA BAŞKA YOLLA ALMA ŞANSIM YOK TEK ŞANSIM ŞUANLIK EVKURDAN TAKSİTLE ALMAK BANA EVKURDAN LOL CS GO İÇİN LAPTOP...

ARKADAŞLAR LAPTOP ALICAM EVKURDAN NAKİT PARA YOK BANK KARTI VEYA BAŞKA YOLLA ALMA ŞANSIM YOK TEK ŞANSIM ŞUANLIK EVKURDAN TAKSİTLE ALMAK BANA EVKURDAN LOL CS GO İÇİN LAPTOP ÖNERİSİNDE BULUNUR MUSUNUZ ? LENOVA Y520 VE EXCALİBUR HERİÇLERİNDEKİLERİ BAZ ALARAK ONLAR HARİCİNDE EN İYİ ALINICAK HANGİSİ OLUR ARKADAŞLAR

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ben sana Asus u öneririm gta 5 cs.go pubg call of duty WWI ben bunları yükledim gram kasma yok :) tavsiye ederim

bremin benimde aklımdan geçti ama monster kullanıcıların bildiği bir sorun var evet oyunlar kasma sorunsuz oynanır fakat sadece oyun olmaz değilmi tarayıcıya girdikten belli bir süreden sonra internet yavaşlıyo internetin zayıfsa bu pc yi alma hızlıysa al

bir söz vardır "HIZLI YASIYAN ERKEN ÖLÜR" :)

Kendin ara i5 yada i7
Ram en az 8
Ekran kartı 4

Bunlar yeter sana uygun olani al
kardesim islemci i5 ya da i7 alınca iyi olmuyor. Alt modelleri var, Nesilleri Farklı.. Olmadı Zaten Pc karsılaştırmalar var oradan bakarak butcene uygun olanlari karsilastir. Islemcileri de orn: inteli i5 860 vs intel i7 8400k gibi ararsın (bilmiyorsan)

Laptop Alacaksan Oyun için masaustunden daha masrafl iolacagini bil..

bana evkurdan 1500 tl lik bir telefon 1500-2000 tl lik bi laptop üstüne 500 tl ver hacı sana MacBook Air 2017 satayım :D takasla :D 22 ay garanti var daha

132,834Konular
3,283,583Mesajlar
318,065Kullanıcılar
therexdraSon Üye
Üst Alt