Konuyu okudum , konunun bikere spy ile hiçbir alakası yok , Lastromance escrow değil bişey değil , escrow olsaydı spy da sorumlu olurdu ama değil kendi aranızda bir anlaşma yapmışsınız.
PayPaldan ödeme almanın bilindik riskleri vardır , daha önce bahsetmiştimde cahtbox da olsun telegramda olsun , kimse paypalım güvenli diyemez , bloke ihtimali , dispute ihtimali nirvana olan bir ödeme sistemi. Ona göre böyle bir boka kalkışcaktınız , acemi iseniz toy iseniz bu bizim sorun değil. İnstagramı çalmak için günlerce phising sc si editleyeceğinize parayı nasıl güvenilir alırım onu düşünseydiniz.
Sherak sende asla Lastromance den para talep edemezsin , bu adam kalkıp senin ph1sing ile zorbalıkla elde ettiğin kara parayı kendi hesabından çektiği temiz para ile ödeyemez yani paranı aklama mecburiyetinde değilde ayrıca , öyle bir dünya yok kardeşim .
Ya eşşek gibi 180 day bekliceksin Yada Last o kadına parayı tekrar atacak komplesini ve aradan çekilcek seçim senin , sende bulabilirsen başka bloke olmayan paypal bulacaksın ama oda zor muhakkak bloke ihtimali %70 görüyorum ben özellikle aynı kişiden defalarca geri dönüp farklı hesaplara tekrar gönderileceği için o para artık yaş ben sana diyim ! tavsiyem Lastın parayı komple geri yollaması göndericiye ve aradan çekilmesi.
Kadın parayı alınca tekrar yollamak istemezse buda yaptığın pis işlerin riskidir , ellerini çamura bulamadan bataklık kazamazsın kapiş.
Konu kilit açmayın.