WŞunu Fark Ettim Çoğu İnsan Abaza Dayılardan Para Topluyamıyor.Korkuyorlar İşte Yakalanır İsek Nolur Falan Filan Şimdi Anlatacağım Konuda Abaza Dayılardan Bir Para Çıkmıyor.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
lookŞunu Fark Ettim Çoğu İnsan Abaza Dayılardan Para Topluyamıyor.Korkuyorlar İşte Yakalanır İsek Nolur Falan Filan Şimdi Anlatacağım Konuda Abaza Dayılardan Bir Para Çıkmıyor.
BakalımŞunu Fark Ettim Çoğu İnsan Abaza Dayılardan Para Topluyamıyor.Korkuyorlar İşte Yakalanır İsek Nolur Falan Filan Şimdi Anlatacağım Konuda Abaza Dayılardan Bir Para Çıkmıyor.
tesekkür ederimŞunu Fark Ettim Çoğu İnsan Abaza Dayılardan Para Topluyamıyor.Korkuyorlar İşte Yakalanır İsek Nolur Falan Filan Şimdi Anlatacağım Konuda Abaza Dayılardan Bir Para Çıkmıyor.
BakalımŞunu Fark Ettim Çoğu İnsan Abaza Dayılardan Para Topluyamıyor.Korkuyorlar İşte Yakalanır İsek Nolur Falan Filan Şimdi Anlatacağım Konuda Abaza Dayılardan Bir Para Çıkmıyor.
JŞunu Fark Ettim Çoğu İnsan Abaza Dayılardan Para Topluyamıyor.Korkuyorlar İşte Yakalanır İsek Nolur Falan Filan Şimdi Anlatacağım Konuda Abaza Dayılardan Bir Para Çıkmıyor.
cxŞunu Fark Ettim Çoğu İnsan Abaza Dayılardan Para Topluyamıyor.Korkuyorlar İşte Yakalanır İsek Nolur Falan Filan Şimdi Anlatacağım Konuda Abaza Dayılardan Bir Para Çıkmıyor.
tyŞunu Fark Ettim Çoğu İnsan Abaza Dayılardan Para Topluyamıyor.Korkuyorlar İşte Yakalanır İsek Nolur Falan Filan Şimdi Anlatacağım Konuda Abaza Dayılardan Bir Para Çıkmıyor.
MerakŞunu Fark Ettim Çoğu İnsan Abaza Dayılardan Para Topluyamıyor.Korkuyorlar İşte Yakalanır İsek Nolur Falan Filan Şimdi Anlatacağım Konuda Abaza Dayılardan Bir Para Çıkmıyor.
bakalım bakalımŞunu Fark Ettim Çoğu İnsan Abaza Dayılardan Para Topluyamıyor.Korkuyorlar İşte Yakalanır İsek Nolur Falan Filan Şimdi Anlatacağım Konuda Abaza Dayılardan Bir Para Çıkmıyor.
zŞunu Fark Ettim Çoğu İnsan Abaza Dayılardan Para Topluyamıyor.Korkuyorlar İşte Yakalanır İsek Nolur Falan Filan Şimdi Anlatacağım Konuda Abaza Dayılardan Bir Para Çıkmıyor.
haniŞunu Fark Ettim Çoğu İnsan Abaza Dayılardan Para Topluyamıyor.Korkuyorlar İşte Yakalanır İsek Nolur Falan Filan Şimdi Anlatacağım Konuda Abaza Dayılardan Bir Para Çıkmıyor.
Şunu Fark Ettim Çoğu İnsan Abaza Dayılardan Para Topluyamıyor.Korkuyorlar İşte Yakalanır İsek Nolur Falan Filan Şimdi Anlatacağım Konuda Abaza Dayılardan Bir Para Çıkmıyor.
SaŞunu Fark Ettim Çoğu İnsan Abaza Dayılardan Para Topluyamıyor.Korkuyorlar İşte Yakalanır İsek Nolur Falan Filan Şimdi Anlatacağım Konuda Abaza Dayılardan Bir Para Çıkmıyor.
Şunu Fark Ettim Çoğu İnsan Abaza Dayılardan Para Topluyamıyor.Korkuyorlar İşte Yakalanır İsek Nolur Falan Filan Şimdi Anlatacağım Konuda Abaza Dayılardan Bir Para Çıkmıyor.
Benim okulda daha dün 50 lira aldılar (dayıları trolleyerek) şansa bak awŞunu Fark Ettim Çoğu İnsan Abaza Dayılardan Para Topluyamıyor.Korkuyorlar İşte Yakalanır İsek Nolur Falan Filan Şimdi Anlatacağım Konuda Abaza Dayılardan Bir Para Çıkmıyor.
bakalımŞunu Fark Ettim Çoğu İnsan Abaza Dayılardan Para Topluyamıyor.Korkuyorlar İşte Yakalanır İsek Nolur Falan Filan Şimdi Anlatacağım Konuda Abaza Dayılardan Bir Para Çıkmıyor.
lookŞunu Fark Ettim Çoğu İnsan Abaza Dayılardan Para Topluyamıyor.Korkuyorlar İşte Yakalanır İsek Nolur Falan Filan Şimdi Anlatacağım Konuda Abaza Dayılardan Bir Para Çıkmıyor.