@letyoudown iş anlaşması yaptık kendisi cevap vermemektedir.

@Letyoudown kişisi ile işbirliği yaptık fakat kendisinden artık cevap alamıyorum. Bilerek dönüş sağlamamaktadır. https://spyhackerz.org/forum/members/letyoudown.135939/...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne gibi bir iş ?

Komisyonunu vermedi mi ?

Bu tarz detayları belirtmediğin sürece sana yardımcı olamaz yetkililer.

Komisyon değil ,

google bilgi paneli 4 hafta için'de çıkıyor max süre
Spotify artist hesabı, mavi tikli
itunes kimliği
Deezer kimliği
isteğe özel youtube resmi sanatçı rozeti : 200tl, youtube aramaların'da en başta çıkma garantisi.

dünya çapında 100'den fazla ülkede 150'den fazla dijital mağaza ve akış hizmeti yayını, iTunes, Spotify, YouTube Music ve Amazon Music'i içeren en popüler mağazalarda sunuluyor 100+ platform'da müzik yayınlama

şarkı'da söz varsa - yüzlerce lyrics söz sitelerin'de şarkı sözleri paylaşılıyor.

Bu konusu için anlaştık ödeme yaptık 1 haftadır dönüş sağlamıyor , parasında değilim 250 tl cok bişe değil laakin davranışı hiç hoşuma gitmedi . İnsan nezaketten cevap verir görüp cevap vermemesi ayıbı cabası.

Konu altında kanıt belirtmelisin.

Konuşmalarınızı, parayı gönderdiğine dair kanıt (dekont), mesajına bakmadığın dair ekran görüntüsü.

Hocam Sorun değil hepsini eklerim iban verdi bilgileri vs dekont vs ben burda 250 tl min peşinde düşmem , burada zoruma giden yanlış cevap vermemesi ulan bizde onlarca ticaret yapıyoruz yıllardır 1 kişiye böyle davranmıyoruz ya bunun ayıbı zoruma giden dosya eklerim simdi.

Hocam Sorun değil hepsini eklerim iban verdi bilgileri vs dekont vs ben burda 250 tl min peşinde düşmem , burada zoruma giden yanlış cevap vermemesi ulan bizde onlarca ticaret yapıyoruz yıllardır 1 kişiye böyle davranmıyoruz ya bunun ayıbı zoruma giden dosya eklerim simdi.
Hocam adam sana inanmadıgından dolayı at demiyor eğer varsa dolandırma konusu kanıt at ki bilelim diyor. + Olarak seyo'yu uzun zamandır görmüyorum bilerek cevap vermemezlik yapmaz, elbet bir işi vardır.

Hocam adam sana inanmadıgından dolayı at demiyor eğer varsa dolandırma konusu kanıt at ki bilelim diyor. + Olarak seyo'yu uzun zamandır görmüyorum bilerek cevap vermemezlik yapmaz, elbet bir işi vardır.
Az cok tanıdım evet dolandırıcı yapacak biri değil zaten konuda dedim gibi görüp cevap vermemesi beni rahatsız ediyor , kendisi iyi bir insan laakin böyle davranması hoş değildi hepsi

Valla bilemem hocam ama seyo 250tl nin peşine düşecek adam değil. Sen gene de kanıtları ekle bakalım bir.
evet öyle biri olmadığını bende düşnüyorum , ama bilerek görmemezlikten gelip cevap vermemesi bu işte ayıp . Dekont bende duruyor da burada paylaşmak ne kadar doğru olur bilmiyorum . Kendisi bi gelsin cünkü adı felan da gözüküyor , gün içinde dönmezse eğer atarım bilgileri buraya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,833Konular
3,271,812Mesajlar
316,338Kullanıcılar
cloudyacSon Üye
Üst Alt