Lgbt hakkında görüşleriniz (Anket)

Eşcinselliğe karşımısın?

• Evet

Oy: 24 80.0%
  • Hayır

Oy: 6 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikirlerinizi merak ettim açıkcası. Ankete katılmayı unutmayın...
Fikriniz eğer kim ne yaparsa yapsın beni alakadar etmez ama ben şahsi olarak değilim gibi bir düşünceniz var ise Hayır verin hayır verdiniz diye eşcinsel damgası vurulmaz veya öyle olduğunuz anlamına gelmez. Zaten oylar anonim çee

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Fikriniz eğer kim ne yaparsa yapsın beni alakadar etmez ama ben şahsi olarak değilim gibi bir düşünceniz var ise Hayır verin hayır verdiniz diye eşcinsel damgası vurulmaz veya öyle olduğunuz anlamına gelmez. Zaten oylar anonim çee
Oyları anonim yaptığın iyi olmuş spy ikiye ayrılır valla bitiremeyiz kavgayı çee çee

Oyumu slowy transexsüel olarak oyladım👍

Hepsi gay saygı maygi yok Denk Gelirse bam bam

Kesinlikle karşıyım. Neden karşıyım? En son izlediğim içinde serdar geçen bir videodan ötürü midem bulandı. Dünya, böyle iğrençlikler kazanacaksa karşı olalım daha iyi.

Bkz:sen s*kmion tecavüz ediyon serdar
En azından izlediğin video 1. elden yaşanan bir olay. Bir de sadece haberlerde gördüğümüz, uzun boylu ve bize dokunmadan siken bir adam var.

Bu konu hakkında görüşlerimi en yakından homofobik ve homoseksüel insanları aynı anda tanıyor oluşumdan yola çıkarak yapacağım homoseksüel insanlarda genel olarak homofobiye benzer bir heterofobi var hepsinde var diyemem ama bu heterofobi sadece ufak ergen kız tribine benziyor o yüzden dikkate değer değil ama homofobiklerde yüksek bir düşmanlık ve öldürme güdüsü çok fazla var benim trans gay bisex pansex ve lezbiyen bir çok arkadaşım oldu ve sanılanın aksine çok iyi kalpli şefkatli insanlar homofobik arkadaşlarım da aynı şekilde aslına inecek olursak çok iyi kalpli insanlardı fakat yanlış verilen eğitim insan haklarına saygı duymamalarına sebep olmuş onları bizim "Cahil" dediğimiz insanlardan yapmış bulunmakta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,774Konular
3,290,789Mesajlar
324,571Kullanıcılar
kader123Son Üye
Üst Alt