Kanıtların sen de olup olmaması bir şey ifade etmez, konuya kanıt eklenmesi gerekmekte.@lildodox bana Tokatçı diyen çocuğa bakın direk banlayin kanıtlar bende var zaten adama engeli çakmis cevap bile vermemiş @Al Simmons @Mehmet
Eklesin zaten @Hera2020 ekle Konuya kanıtKanıtların sen de olup olmaması bir şey ifade etmez, konuya kanıt eklenmesi gerekmekte.
Yarın başlıcam yazmışsın Dm den hiç şekilde ulaşmadın bana tekrar senin sorumsuzluğun değilmi.?Kardeşim ben sana 1 hafta sure ver dedim Tokatçı yazmışsın
10tl için 1 hafta mi ya sgKardeşim ben sana 1 hafta sure ver dedim Tokatçı yazmışsın
Kardeşim İşim Vardı?Yarın başlıcam yazmışsın Dm den hiç şekilde ulaşmadın bana tekrar senin sorumsuzluğun değilmi.?
Kanka 150tl fiyat verdim 10tl acil lazımdı atarmsn dedim attı10tl için 1 hafta mi ya sg
İşin olduğunu belirte bilirsin değilmi tg veya dm den . Veya söz vermezsin yarın başlıyorum diye . Ben mi sorumluyum senden?Kardeşim İşim Vardı?
Kullanmiosam?😀Adamın kolpa olduğu kullandığı nickden belli başkasının nickini kullanıyor kolpa
bunun dolandırıcı oldugunu bilmeyen var mi am :FFFFDDDDKullanmiosam?😀
Olum bune lan herkesten 10 tlem acil vardı ortağım felan 12 saat içinde iade et parayıKanka 150tl fiyat verdim 10tl acil lazımdı atarmsn dedim attı
Antalya Gültekin İlkokuluokuluna gelip rezil etcem sınıftaki kişilere seni veleed
La bu dodo sanalda herkese tokat attı formdada atacağı belliydi aga@lildodox adlı kullanıcıyla ınstagram hackleme konusunda anlaştık ve küçük bir miktar ücret gönderdim fakat kendisi 2 gündür irtibatı kesti . Gönderdiğim ücret az olabilir ama başka adamları dolandırmasın bilginiz olsun .