linux kurulu bilgisayara sanal windows kurma

• Konuyu başlatan Rolesa
  • Başlangıç tarihi
R

Rolesa

Beyler Parrot Kurulu leptopum var telefonumu akvaryuma düşürdüm yeni tel alana kadar windowsta bluestack üzerinden whatsap kullanıyordum ama ana makineye linux kurunca sanal makineye windows kurmam gerekti wmware linux kurulumu fln anlatırmısınız ? yada linuxa android indirebilirmyiim ?

N

Nobody

parrota önce virtual boxu indir sonra videonun açıklama kısmındaki android yazılımını gösterdiği gibi virtual box a import et :)

Rating - 0%
Beyler Parrot Kurulu leptopum var telefonumu akvaryuma düşürdüm yeni tel alana kadar windowsta bluestack üzerinden whatsap kullanıyordum ama ana makineye linux kurunca sanal makineye windows kurmam gerekti wmware linux kurulumu fln anlatırmısınız ? yada linuxa android indirebilirmyiim ?
kali linux'a virtualbox kurulumunu anlatan video çektim. sende aynı işlemleri uygularsan parrot'a kuracağını düşünüyorum...
https://www.spyhackerz.com/forum/threads/kali-linuxa-virtualbox-kurma-video.11396/

Rating - 0%
:) Parrot Kullanıyorum Ve hiç Sıkınıt Yaşamadım Dostum ?
kali için yorum yapmışsın. "Çok saçma zaten kalide hazır kurulumu apt-get install virtualbox ile kurabillirsin" demişsin.
fakat öyle değil işte. sadece aptt-get install virtualbox yazdığında kurulum yapıyorsun ama hatalı kurulum yapıyorsunç kurulum sonlanırken terminalde kırmızı yazıyla kernel hatası yazar. ingilizce yazılar olur. kurulum bittikten sonrs virtualbox programını çalıştırırsın ama sanal makina kuracağın zaman sana hata verir ve kurulum yaptırmaz... sen apt-get install virtualbox ile kurdun . peki sende terminal de öyle bir hata almadın mı tam kurulum biterken ? yada sana makina kurdun mu virtualbox ile?

131,516Konular
3,268,888Mesajlar
315,319Kullanıcılar
binoSon Üye
Üst Alt