Live HTTP / Facebook Şifre Sıfırlama

SaraL

Gri Adam
Rating - 0%
Selamun Aleyküm

Şimdi ilk önce Live HTTP denilen mozilla eklentisini bu adres üzerinden kuruyoruz;
İnternet cafelerde yada evdeki kablolu yada kablosuz ikinci bir bilgisayar üzerinden girilen facebook k.adı ve şifresini resimde görmüş olduğunuz gibi sizlere gösteriyor.

Resim;
orJzMQ.png

Önce sayfamıza girerek facebook.com/login diye en başta kırmızı ile belirtmiş olduğum yazıyı buluyoruz sonra altında görmüş olduğunuz facebook bilgileri gözüküyor.

Yeşil ile cerceve icine almış olduğum yer facebook k.adı ve şifresidir.

Tamamen spyhackerz adına deneme amaclı acılmış bir hesaptır.

Bu yöntem sayesinde başka neler yapabilirim?

Karşı tarafın token adresini alarak onun adına mesaj gönderebilir,paylaşımda bulunabilirsin,sayfalarını beğendirebilirsin vb...

NOT: Sadece facebook şifre sıfırlamak icin değil girmiş olduğu sitelerin şifresinide sıfırlayabiliyorsunuz biraz mantık...

Rating - 0%
Saral bu facebookla alıp veremediğin ne ahahah ellerine sağlık :D

Rating - 0%
ben yukledim ama olmadi neden bu yukarda rsimdeki Live sozunu bulamadim aydinlatirmisin?

SaraL

Gri Adam
Rating - 0%
ben yukledim ama olmadi neden bu yukarda rsimdeki Live sozunu bulamadim aydinlatirmisin?

mozilla ac ve eklentiyi yükle ondan sonra facebook a gir yada gireceğin her nereyse. Live HTTP bulamadıysan en üst kısma gel menü cubuğunu aktif duruma getir orada araclar sekmesine tıkla göreceksin.

131,452Konular
3,268,313Mesajlar
315,173Kullanıcılar
cronos2026Son Üye
Üst Alt