Satım lnstagram Hesabı Kurtarma Metodu

Evet arkadaşlar metodu denedim çalışıyor ama şöyle söyliyeyim mesela x kişinin hesabı çalındı ya o kişinin telefonundan yapılması gerekiyor bilginize. Metod 1k tl dir (Hesap...

Evet arkadaşlar metodu denedim çalışıyor ama şöyle söyliyeyim mesela x kişinin hesabı çalındı ya o kişinin telefonundan yapılması gerekiyor bilginize.

Metod 1k tl dir
(Hesap kurtarma 500tl zaten 2 işlemde katlarsınız.)

Elinizde sağlam ihlal metodu ile takas olur.
Başka metodlar varsa onlarla takas düşünülür.
100k üstü hesaplarlada takas olur.

iletişim tg: @baynobody
4F931D0E-1440-456D-9C7A-E79C0C507C22.jpeg

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yazmayı unutmuşum %100 kesin hesabı geri kurtarıyorum.Duo açılsın açılmasın 15 dk içerisinde hesabınız sizde arkadaşlar.Bana güvenmeyen arkadaşlar olabilir aranızda profilimde referanslarım mevcuttur.Şimdiden alıcıya hayırlı olsun.

Dostum tamamda ben insternetten gelen adama sizin telefon lazım bana siz şunları yapın geri kurtarirsiniz diyemem ki. ?

Evet arkadaşlar metodu denedim çalışıyor ama şöyle söyliyeyim mesela x kişinin hesabı çalındı ya o kişinin telefonundan yapılması gerekiyor bilginize.

Metod 1k tl dir
(Hesap kurtarma 500tl zaten 2 işlemde katlarsınız.)

Elinizde sağlam ihlal metodu ile takas olur.
Başka metodlar varsa onlarla takas düşünülür.
100k üstü hesaplarlada takas olur.

iletişim tg: @baynobody
Ekli dosyayı görüntüle 31620
Ticaretlerinizde Escrow Kullanmayı Unutmayın !

Metod zaten böyle ve instagram hesabını geri almak için instagramın kendisi bunu istiyor diğer türlü her türlü hesaba giriş yapılırdı o zaman

Amk methodu 1k₺'ye alıp millete telefondan bunu yap diyeceğime gider 500₺ verip hesabım çalındı yardım et diyip methodu öğrenirim. 500₺ cepte kaldı

132,790Konular
3,283,402Mesajlar
318,031Kullanıcılar
ph0en1xSon Üye
Üst Alt