Lütfen görün beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfen bana yardımcı olabilen varmı çok çok isteklyim beni bu işlerden anliyan bir abim varsa küçük yardımcısı yapabilirmi çoğu şeyi yapabiliyordum eskiden sonra problemler yaşadım sosyal medya şifrelerini sahte linkten calabiliyordum lütfen birini göründe beni ne iş isterse yaparım her işinde yarcimci olurum ona elimden ne geliyorsa fazlasını yapicagima söz veriyorum güveninizi asla boşa cikarmiycam

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Ayn öyle abicim kusura bakma ama yemin ederim asla güveninizi boşa cikarmam söz veriyorum size sadece öğrenmek istiyorum bazı şeyleri para falan hiç bir şey umrumda değil
Dürüstlüğün ön planda değilki yiğidim ' Hesap çalma ' diyorsun öyle birşey yok birşey öğrenmek istiyorum desen Eyvallah.
Sadece azcik güvenin asla yaniltmiycam sizi

Lütfen bana yardımcı olabilen varmı çok çok isteklyim beni bu işlerden anliyan bir abim varsa küçük yardımcısı yapabilirmi çoğu şeyi yapabiliyordum eskiden sonra problemler yaşadım sosyal medya şifrelerini sahte linkten calabiliyordum lütfen birini göründe beni ne iş isterse yaparım her işinde yarcimci olurum ona elimden ne geliyorsa fazlasını yapicagima söz veriyorum güveninizi asla boşa cikarmiycam
Forumda gelişmek istiyosan kendine öz konular paylaş internetten para kazanma konuları çok tutuyor

Hesap çalma ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
135,085Konular
3,298,092Mesajlar
326,275Kullanıcılar
zRafaxXSon Üye
Üst Alt