Lütfen Help Me (1 Viewer)

Elimde Lisanslanmış Bir Script Var Ancak Şifrelemeyi Kırdım Ama Nasıl Bunu Her Yerde Kullanacağım Hale Getirecem Bilmiyorum

türkçen'de sorun var sanırım.
deliforce
lütfen helpmi
Nasıl Bunu Her Yerde Kullanacağım Hale Getirecem

türkçe veya edebiyat hocanın telefon numarası varsa yolla.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Hocam Eğer K.adım Ve Başlık sizi sinirlendirdiryse özür dilerim Bnim İstediğim Adam Domaine Scripti Lisanslamış Lisansı nasıl Kırıp Açık Hale getireceğim Söyle Örnek Verecek Olursam "123deneme.com" site açtık diyelim script satın aldık ve satıcı kurulum yaparken domaine lisansladı ve ioncube tarzı şifrelemeyle gizledi bn şifrelemeyi kırdım fakat "1234deneme.com" sitemde scipti nasıl kullanacağım sorum bu @Mectruy @st0rm

functions.php

<?php require_once('ana/cron.php'); function GetIP(){ if(getenv("HTTP_CLIENT_IP")) { $ip = getenv("HTTP_CLIENT_IP"); } elseif(getenv("HTTP_X_FORWARDED_FOR")) { $ip = getenv("HTTP_X_FORWARDED_FOR"); if (strstr($ip, ',')) { $tmp = explode (',', $ip); $ip = trim($tmp[0]); } } else { $ip = getenv("REMOTE_ADDR"); } return $ip; } if(isset($_GET['ref']) && is_numeric($_GET['ref'])){setcookie("PlusREF", mysql_query($_GET['ref']), time()+3600);} ?>

cron.php içnide ciftcikumes.com şu kısmı kendi domain adın ile değiştir. eğer cron.php yi sen ioncubeden hatalı dönüştürmediysen sistem hata vermeden çalışacaktır. functions.php yi ioncubli olarak çalıştırabilirsin orjinal dosyası ile , lisans sistemi sadece cron.php içinde ve dediğimi yaparsan sorunsuzca kullanacaksın sistemi.

ayrıca cron.php içindeki [email protected] şu mailide sil.

Users who are viewing this thread

133,161Konular
3,282,520Mesajlar
319,376Kullanıcılar
zonsigma3169Son Üye
Üst Alt