Yardım Mahkemeye hazirlik

Selamun aleykum SpyHackerz FORUMU 25/02/2022 de mahkemem var Suç : Bilişim sistemindeki verileri bozma, yoketme , Erişilmez kılma , sisteme veri yerleştirme vb. Deliller ...

Selamun aleykum SpyHackerz FORUMU

25/02/2022 de mahkemem var

Suç : Bilişim sistemindeki verileri bozma, yoketme , Erişilmez kılma , sisteme veri yerleştirme vb.

Deliller : müşteki ifadesi , Görüntü çıktısı, BTK evrakı, Şüphelilerin savunması, tutanaklar , Nüfus ve adli sicil kayitları ve tüm dosya kapsamı

OLAY : Kısacası olay şudur arkadaşlar bir instagram hesabı çalındı ve hesapta para kazanmak isteyen varmı olarak hikaye paylaşıldı ve hesaba benim şahsi telefon numaram eklendi

BENIM IFADEM : Hesaba benim hacklemesigimi belirttim ve hesaba eklenen telefon numarasının bir arkadaşım tarafından eklendiğini belirttim ve gelenkodu kendisine verdiğime söyledim

SAVCININ IDDAANAMESI : BENIM O KODU paylaşmamam gerektiğini bilmesi gerektiğini bildiriyor ve ismini vermiş oldugumun arkadaşımın açık kimlik bilgilerinin vermediğim için benim suçtan kurtulmak için maksatlı savunma verdiğini ve mustekinin instagram hesabını ele geçirdiğini ve şifresini değiştirdiğini anlasilmakta benim atılı sucu işlediğini ve yeterli şüpheye ulaşıldığını belirtmekte

Olay bundan ibaret dostlar ve yapacağım savunma da az çok hazır desem daha doğru olur bana bu konu hakkında yardımcı olabilecek kişi veya kişilerin bilgisine ihtiyaç olduğumu bilmenizi istemekteyim

Savunmama ekleyebileceğim birşeyler söylemenizi rica ediyorum

Şimdiden teşekkür ederim sorusu olan sorabilir

NOT : Sicilim temiz şuanda arkadaşlar ona göre bir değerlendirme yaparsanız sevinirim

Moderatörün son düzenlenenleri:
ip adreslerinin incelenmesini talep et fakat bunu sen talep edemezsin sanırım avukatına söyle avukatın talep etsin

ip adreslerinin incelenmesini talep et fakat bunu sen talep edemezsin sanırım avukatına söyle avukatın talep etsin
Savunmamda mevcut bu konu hesaba eklenen 3 adet eposta adresi bulunmakra ve bu eposta adreslerinin ip adresi tespitinin yapılmasını talep edeceğim teşekkür ederim yorumun için

Avukatın amacı yapmış olduğun suçun savunmasını ben yapamam o yüzden avukat ver demektir dostum bu talebi bende isteyebilirim

Siz eğer sizi suça teşvik eden kişiyi (var ise eğer) yargıya söylemezseniz suçlu siz olursunuz. Gerisi hikaye olarak kalır.

Siz eğer sizi suça teşvik eden kişiyi (var ise eğer) yargıya söylemezseniz suçlu siz olursunuz. Gerisi hikaye olarak kalır.
Ismini vermiş bulunmaktayım bu kişinin yanlız savcı bey kişinin açık kimlik bilgilerini vermediğim için suçlunun benim olduğunu belirtmekte

Geçmiş olsun daha önce bana hesap başına 400 tl teklif gelmişti sırf bu yüzden kabul etmemiştim . Bedava peynir fare kapanında oluyor ama bedava olmayanda olabilir . Başkalarıyla iş yaparken dikkat edin arkadaşlar üzerinize kalırsa o adamı yakalamak sizin görevinize düşer ve gerçek suçlu yakalanana kadar suçlu olursunuz artık yardım ve yataklıktanmı neyden yatarsınız belli olmaz.

Selamun aleykum IMT FORUMU

25/02/2022 de mahkemem var

Suç : Bilişim sistemindeki verileri bozma, yoketme , Erişilmez kılma , sisteme veri yerleştirme vb.

Deliller : müşteki ifadesi , Görüntü çıktısı, BTK evrakı, Şüphelilerin savunması, tutanaklar , Nüfus ve adli sicil kayitları ve tüm dosya kapsamı

OLAY : Kısacası olay şudur arkadaşlar bir instagram hesabı çalındı ve hesapta para kazanmak isteyen varmı olarak hikaye paylaşıldı ve hesaba benim şahsi telefon numaram eklendi

BENIM IFADEM : Hesaba benim hacklemesigimi belirttim ve hesaba eklenen telefon numarasının bir arkadaşım tarafından eklendiğini belirttim ve gelenkodu kendisine verdiğime söyledim

SAVCININ IDDAANAMESI : BENIM O KODU paylaşmamam gerektiğini bilmesi gerektiğini bildiriyor ve ismini vermiş oldugumun arkadaşımın açık **yasak-içerik** bilgilerinin vermediğim için benim suçtan kurtulmak için maksatlı savunma verdiğini ve mustekinin instagram hesabını ele geçirdiğini ve şifresini değiştirdiğini anlasilmakta benim atılı sucu işlediğini ve yeterli şüpheye ulaşıldığını belirtmekte

Olay bundan ibaret dostlar ve yapacağım savunma da az çok hazır desem daha doğru olur bana bu konu hakkında yardımcı olabilecek kişi veya kişilerin bilgisine ihtiyaç olduğumu bilmenizi istemekteyim

Savunmama ekleyebileceğim birşeyler söylemenizi rica ediyorum

Şimdiden teşekkür ederim sorusu olan sorabilir

NOT : Sicilim temiz şuanda arkadaşlar ona göre bir değerlendirme yaparsanız sevinirim
+

Kamu davasına dönecektir, %90 adli para cezasına çarptırılacaksındır. Veyahut beraat edeceksindir.

Vallaha artik bilmiyorum ama herkes bir farklı kafadan konuşmakta inşallah dediginiz gibi olur
Sahsi olarak tecrübe ettim türk hesap vurma işini zamanında. O günden beridir türk gördüğüm yerde uzaklaşırım. Kamu davasına dönecektir, en muhtemel bu. Hapis yatmazsın emin olabilirsin.

instagramdan konuştuysanız bu olayı siline mesajlar geri getirme uygulamaları vardı
ne gerek var savcı istese instagram adminlerinden isteyebilir hesapı silse bile hesap her daim log tutup veritabanında saklı tutuluyor.
olaya gelecek olursak derdini güzel bir şekilde anlat bende kandırıldım böyle olmadığını bilmiyordum benden telefon numaramı istedi felan de bende mağdurum ben de şikayetçiyim dersen dava düşer büyük ihtimal fakat bu forumda bu konuların ustası olan @vuk abiminde bir kaç kelam eklemesini beklerim iyi forumlar.

ne gerek var savcı istese instagram adminlerinden isteyebilir hesapı silse bile hesap her daim log tutup veritabanında saklı tutuluyor.
olaya gelecek olursak derdini güzel bir şekilde anlat bende kandırıldım böyle olmadığını bilmiyordum benden telefon numaramı istedi felan de bende mağdurum ben de şikayetçiyim dersen dava düşer büyük ihtimal fakat bu forumda bu konuların ustası olan @vuk abiminde bir kaç kelam eklemesini beklerim iyi forumlar.
Yanlış anlamada savcı götünu siktirse yine bir bilgi alamaz savcının alabileceği bur bilgi değil bu

131,653Konular
3,270,111Mesajlar
315,697Kullanıcılar
noxolefouSon Üye
Üst Alt