Mail basanlar bakabilir mi

Merhaba Mail basıyorum ortalama 20k basıyorum ve taslak çöp oluyor mail tester den test ediyorum 7 8 puan veriyor sonra bastıktan sonra 4 5 puana düşüyor buda spam demek oluyor...

Merhaba Mail basıyorum ortalama 20k basıyorum ve taslak çöp oluyor mail tester den test ediyorum 7 8 puan veriyor sonra bastıktan sonra 4 5 puana düşüyor buda spam demek oluyor yeni webmail çekiyorum yine 4 5 puan veriyor

Yeni taslak yazıyorum 7 8 puan veriyor yine 20k civarında mail basınca yine taslakla mail-tester den test ettiğimde 4 5 puan veriyor.

Bu sorunun bir çözümü var mı taslağın çöp olması normal mi bu kadar kısa sürede?

Not:Gmail vs basmiyorum sadece webmail basıyorum.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba Mail basıyorum ortalama 20k basıyorum ve taslak çöp oluyor mail tester den test ediyorum 7 8 puan veriyor sonra bastıktan sonra 4 5 puana düşüyor buda spam demek oluyor yeni webmail çekiyorum yine 4 5 puan veriyor

Yeni taslak yazıyorum 7 8 puan veriyor yine 20k civarında mail basınca yine taslakla mail-tester den test ettiğimde 4 5 puan veriyor.

Bu sorunun bir çözümü var mı taslağın çöp olması normal mi bu kadar kısa sürede?

Not:Gmail vs basmiyorum sadece webmail basıyorum.
spamsız basma methodu var webmail'i paylaşırsan sana anlatırım.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
133,006Konular
3,284,587Mesajlar
318,304Kullanıcılar
sh0nSon Üye
Üst Alt