🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
ucretli miSanırım bunu kimse yapamıyor bilmiyorum genede paylaşıcam
Ekli dosyayı görüntüle 28891gördüğünüz gibi adım lnstagram insagramın kendi mail nicki iletişim
Tg chnbeys
İg cih0x
TG yazdım ama bakmadınSanırım bunu kimse yapamıyor bilmiyorum genede paylaşıcam
Ekli dosyayı görüntüle 28891gördüğünüz gibi adım lnstagram insagramın kendi mail nicki iletişim
Tg chnbeys
İg cih0x
Evtucretli mi
İg hesabı yada para lazım :/ucretli mi
Kanka mobilden yapılmıyo o bu mobil ve taslak ta satılık herşey mobilden yapıyorum pc yokArkadaşlar para vereceğinize html biliyorsanız bile yapabilirsiniz buton felan kullanmak yerine table tr td ile halledebilirsiniz çok basit yani para vermeye değmez
orasını bilemem iyi satışlar canımKanka mobilden yapılmıyo o bu mobil ve taslak ta satılık herşey mobilden yapıyorum pc yok
Eyw kankamorasını bilemem iyi satışlar canım
Sen bana nasıl yapıldığını versen bende hesap aldıktan sonra sana versem takipçisi yüksek olan hesapİg hesabı yada para lazım :/
Olmaz kanksSen bana nasıl yapıldığını versen bende hesap aldıktan sonra sana versem takipçisi yüksek olan hesap
yaw ne mal adamsın amk instagramım kendi nicki mi bu allahım IWOZKWLZÖELSÖELXMEMSanırım bunu kimse yapamıyor bilmiyorum genede paylaşıcam
Tg chnbeys
İg cih0x
Reis peki biz bilsek yapsak bile ne kadar basabiliriz mailden? Spama düşmez dimiArkadaşlar para vereceğinize html biliyorsanız bile yapabilirsiniz buton felan kullanmak yerine table tr td ile halledebilirsiniz çok basit yani para vermeye değmez
Spama düşünce yazı değişiyorum basıyorumReis peki biz bilsek yapsak bile ne kadar basabiliriz mailden? Spama düşmez dimi
İnstagram dan yazsana ve yanlış birşeyle karıştı konu bok olduyaw ne mal adamsın amk instagramım kendi nicki mi bu allahım IWOZKWLZÖELSÖELXMEM
yazıyorumİnstagram dan yazsana ve yanlış birşeyle karıştı konu bok oldu
ben yazamıyorum sen yaz ichbinomeerrryedekSanırım bunu kimse yapamıyor bilmiyorum genede paylaşıcam
Tg chnbeys
İg cih0x
taslak yazabiliyorum ama mobilden mail atamıyorum onu sağlarsan taslak sürekli sağlayabilirimSanırım bunu kimse yapamıyor bilmiyorum genede paylaşıcam
Tg chnbeys
İg cih0x
kankam 3 4 tane taslak yap farklı farklı bas veya arada içindeki yazıları değiştir 😃Reis peki biz bilsek yapsak bile ne kadar basabiliriz mailden? Spama düşmez dimi