Mail Basma Ekibi Alınacaktır (Bilgisi Olmayan Yorum Bile Atmasın) // Eray B

Rating - 0%
evet merhaba spyailesi uzun süredir sosyal medyada yoktum ve tekrardan basmaya başladık elimde cookies sistemi mevcuttur inanılmaz derecede hesap düşüyor

MAVİ TİKLİ + TİKSİZ her türlü hesap vuruyoruz 30k üstü basıyoruz gerisi bizi ilgilendirmiyor (ya toplayıcı olacaksınız yada basıcı olacaksınız) ekip 2 kişilik gelmek isteyen herkese kapı açık (bilgisi olmayanı heryerden engelliyorum boşa zaman kaybı)

Rating - 0%
evet merhaba spyailesi uzun süredir sosyal medyada yoktum ve tekrardan basmaya başladık elimde cookies sistemi mevcuttur inanılmaz derecede hesap düşüyor

MAVİ TİKLİ + TİKSİZ her türlü hesap vuruyoruz 30k üstü basıyoruz gerisi bizi ilgilendirmiyor (ya toplayıcı olacaksınız yada basıcı olacaksınız) ekip 2 kişilik gelmek isteyen herkese kapı açık (bilgisi olmayanı heryerden engelliyorum boşa zaman kaybı)
çırak lazımmı abi siz vururken çay dağıtabilirim yerleri süpürebilirim 👍 bokk:bokk::D:D😂😂☺️😊😇😇🤣🤣😅😅

Rating - 0%

eray bende basmak istiyorum bilgim var mail de var bende 2 tane sağlam [email protected] bu benim mail taslak da var bissürü

Rating - 0%
Kral beni kabul edersen gelirim toplama kısmını yaparım basma için de yeni bi botum vardı bakarız duruma göre

131,601Konular
3,269,612Mesajlar
315,546Kullanıcılar
AlisagibsonSon Üye
Üst Alt