Mail Basma Ekibi Alınacaktır (Bilgisi Olmayan Yorum Bile Atmasın) // Eray B

evet merhaba spyailesi uzun süredir sosyal medyada yoktum ve tekrardan basmaya başladık elimde cookies sistemi mevcuttur inanılmaz derecede hesap düşüyor MAVİ TİKLİ + TİKSİZ...

evet merhaba spyailesi uzun süredir sosyal medyada yoktum ve tekrardan basmaya başladık elimde cookies sistemi mevcuttur inanılmaz derecede hesap düşüyor

MAVİ TİKLİ + TİKSİZ her türlü hesap vuruyoruz 30k üstü basıyoruz gerisi bizi ilgilendirmiyor (ya toplayıcı olacaksınız yada basıcı olacaksınız) ekip 2 kişilik gelmek isteyen herkese kapı açık (bilgisi olmayanı heryerden engelliyorum boşa zaman kaybı)

evet merhaba spyailesi uzun süredir sosyal medyada yoktum ve tekrardan basmaya başladık elimde cookies sistemi mevcuttur inanılmaz derecede hesap düşüyor

MAVİ TİKLİ + TİKSİZ her türlü hesap vuruyoruz 30k üstü basıyoruz gerisi bizi ilgilendirmiyor (ya toplayıcı olacaksınız yada basıcı olacaksınız) ekip 2 kişilik gelmek isteyen herkese kapı açık (bilgisi olmayanı heryerden engelliyorum boşa zaman kaybı)
çırak lazımmı abi siz vururken çay dağıtabilirim yerleri süpürebilirim 👍 bokk:bokk::D:D😂😂☺️😊😇😇🤣🤣😅😅

eray bende basmak istiyorum bilgim var mail de var bende 2 tane sağlam [email protected] bu benim mail taslak da var bissürü

131,655Konular
3,270,119Mesajlar
315,703Kullanıcılar
abbababaSon Üye
Üst Alt