Arkadaşlar öncelikle merhaba, Elimde hedef kişiye [email protected] adresinden mail atma yöntemi var. Yüklü miktarda mail de var. Pc arızalandığı için ve bir süre...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Elimde hedef kişiye [email protected] adresinden mail atma yöntemi var. Yüklü miktarda mail de var. Pc arızalandığı için ve bir süre olmayacağı için boş durmak istemiyorum. İlgilenen arkadaş olursa çok sevinirim.
Not: Düşen hesaplardan bir kaç tane verse kafidir benim için.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Reis eğer oto'ya bağlamazsan tek tek basman gerekir. 300-400 bin mailden bahsediyorum. En fazla 1k lık ayrı bir mailler var. Onları basabilirsin(seni yorar o anlamda dedim yoksa benim için fark etmez.) Ayrıca method için her mail'e mavi tik script basmadan önce 2 veya 3 mail göndermek gerekiyor. Bu kısımda göndereceğin fake mail script senin sosyal mühendisliğine yani hayal gücüne ve bilgine kalmış. Her mail için 2 veya 3 mail gönderdikten sonra mavi tik script var sitesiz forumdan aldığım. Onu basmak gerekir. Hedef kişiye mavi tik scripti [email protected] adresinden gideceği için yememe olasılığı çok düşük

Reis eğer oto'ya bağlamazsan tek tek basman gerekir. 300-400 bin mailden bahsediyorum. En fazla 1k lık ayrı bir mailler var. Onları basabilirsin(seni yorar o anlamda dedim yoksa benim için fark etmez.) Ayrıca method için her mail'e mavi tik script basmadan önce 2 veya 3 mail göndermek gerekiyor. Bu kısımda göndereceğin fake mail script senin sosyal mühendisliğine yani hayal gücüne ve bilgine kalmış. Her mail için 2 veya 3 mail gönderdikten sonra mavi tik script var sitesiz forumdan aldığım. Onu basmak gerekir. Hedef kişiye mavi tik scripti [email protected] adresinden gideceği için yememe olasılığı çok düşük
Tg gel @Sraexe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,026Konular
3,274,202Mesajlar
316,789Kullanıcılar
hdpdemirtas1Son Üye
Üst Alt