Mail Hacking ~ Sosyal Medya

Skey

HACKER
Rating - 0%
Az önce @SaraL güzel bi metod paylaşmış smf forumları ile ilgili bende vip bölümüne ilk konumu açayım dedim shell falan atamadım hiç boşladık bu ara spy'ı farkındayım o yüzden bu konuyu açma gereği duydum.

Not:
Görüntü koymaya üşendiğim için ezberden anlatıyorum ama spy ve imhanın zeki ve dahi üyeleri ekran görüntülerine gerek duymadan herşeyi yapacaktır eminim :cool:

Gereksinimler :
1 - Facebook Adresi ~ Ne kadar çok arkadaşı olursa kurbanlarımızın sayısı o kadar artar.
2 - Gmail Hesabı
3 - Yahoo Hesabı

İşlemler :
Öncelikle arkadaş listesini hedef aldığımız bir facebook hesabımız olmalı ki bu kendi facebook hesabınız bile olabilir çünkü sizin adınızla herhangi birşey yollanmayacak zaten.
Facebook hesabımıza giriş yaptıktan sonra yahoo mail hesabımıza giriş yapıyoruz ve facebook ile yahoo maili birbirine bağlayıp facebook arkadaşlarımızı içeriye aktar diyoruz.
Yahoo kısa bi süre işlem yaptıktan sonra mail adresi gizli olmayan herkesi içeri aktarmış olacak zaten, kişi listesini gördükten sonra hemen üstünde tümünü seç butonu göreceksiniz, o butona tıklattıktan sonra mail yaz diyoruz.
Şimdi burada biraz duralım çünkü mail yazma işlemimizi biz yahoo üzerinden yapmayacağız burada devreye gmail giriyor.
O zaman neden mail yazmak için yahoo kullanıyoruz ?
Şimdi maili göndereceğimiz bir dünya alıcı olması gerekli üst kısımda, kişi sayısı facebook hesabına bağlı olarak değişim gösterir tekrar hatırlatıyorum.
Şimdi gmail hesabımıza giriş yapıyoruz fakat yeni bi mail açın çünkü mail yollama işlemini bu gmail üzerinden yapacağız ve yüzlerce kişiye mail gidecek, kendi adımızla gitsin istemeyiz sonuçta.
Yahoo'nun mail yazma ekranındaki alıcıların hepsini kopyaladıktan sonra gmail hesabımızda yeni bir mail yazıyorum konu xx olsun mesaj içeriği xxx olsun bunlar önemli değil.
Yahoo'dan aldığımız mail listesini gmailin alıcı bölümüne koyup şutluyoruz bütün hepsine ve 4-5 dakika dinleniyoruz şarkı falan dinliyoruz, orası sizin isteğinize kalmış güzel insanlar.
Gmail inboxımıza mail gönderdiğimiz adreslerden bazılarından geri dönüş geliyor arkadaşlar fakat bu geri dönüş kullanıcı geri dönüşü değildir, hotmail kullanan kişilerin boşa çıkmış hesaplarından gelen iletilemedi raporu tarzında bişeydir yada her ne haltsa, bize sonuçta boş olduğunu söylüyor bu mailin.
JnQpyE.png

Bize dönüş yapılan mail bu şekilde oluyor arkadaşlar, şimdi koyacağım diğer resimde ise bizi ilgilendiren kısımı vurguladım, hemen bakalım.
0mE7QD.png

Bu görselimizde anlayacağınız üzere [email protected] adresine gönderdiğiniz mail başarılı olamadı demek istiyor, bunun sebebi ise mailin boşa çıkmış olmasıdır.
Bu mailden bi kaç tane gelebiliyor bazen alt alta bazen ayrı ayrı dönüş yapıyor sistem otomatik oluşturduğu için, mail adresimiz facebook arama yerinden aratıp beğendiğimiz bi hesabı hotmaile giriş yapıp alabilirsiniz.
Girdiğiniz hesapta aynı işlemleri uygulayarak hesaptan hesaba geçiş yapabilirsiniz, yani kendi kendinize bi döngü kurabilirsiniz bu şekilde.
Hep aynı gmaili kullanamazsınız gmailin günlük mail gönderme limiti dolduğu zaman başka bi gmail hesabına geçiş yaparsınız ve hotmailde en son günlük max 5 mail adresi veriyordu bir ip adresine, vpn kullanarak bu problemide çözebilirsiniz gerisi size kalmış.
Takıldığınız noktalar varsa sorabilirsiniz ve ek olarak aldığınız maillerde diğer sosyal platformlar forumlar vs. yerlerde şifre sıfırlama isteği yollayıp deneyebilirsiniz.
intext:[email protected] şeklinde googlede dork aratıp çıkan sonuçlarada bakabilirsiniz.

Bi kusura eylediysek affola, bi yanlışlık bi eksiklik görürseniz düzeltebilirsiniz, eklemeleriniz varsa onlarıda söyleyin ki bilgi alışverişimiz artsın.
Öyle işte :)

SaraL

Gri Adam
Rating - 0%
Güzel ellerine sağlık uzun süredir devam ediyor henüz buna care bulmuş değiller cünki güvenlik zaafı yok sadece mantık yürütüyoruz ve başarıya ulaşıyoruz :)

Skey

HACKER
Rating - 0%
Tamamen kullanıcı açığı kardeşim onlarında elinden bişey gelmiyor maalesef, hesapları zaman aşımına sokmasalar böyle problemler yaşamazlar :)

E

El-Cewad

Makale güzel ayrıca kişi listenizde bulunan kişilerin mail adreslerini öğrenmek içinde hotmail ile kişileri bağlandıktan sonra görülecektir buda ayrı bir yontem müsait olunca bende bunun la alakalı birşey yazacam

PiCASSO 

Grafucker
Rating - 0%
Önceleri iş görüüyordu arkadaş listemin neredeyse yarısının sifresini değişmiştim ama şimdi herkes ayıktı herkes maili gizliyor :)

131,535Konular
3,269,035Mesajlar
315,356Kullanıcılar
FaruKLesxSon Üye
Üst Alt