Masterforums.org Hacked! w/Mehmet

Ekmek yediğiniz kaba pisletip, öylece gidemezsiniz. Burada öğrendiklerinizi, gidip buraya silahlanmak için kullanamazsınız. Haddinizi bilin. Aynı kulvarda değiliz. Perm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ekmek yediğiniz kaba pisletip, öylece gidemezsiniz. Burada öğrendiklerinizi, gidip buraya silahlanmak için kullanamazsınız. Haddinizi bilin. Aynı kulvarda değiliz.
Perm vermediği için içi rahattı gençlerin, usul usul uyuyorlardır belki şimdi. w/ @Mehmet

adam ya adam

Ekmek yediğiniz kaba pisletip, öylece gidemezsiniz. Burada öğrendiklerinizi, gidip buraya silahlanmak için kullanamazsınız. Haddinizi bilin. Aynı kulvarda değiliz.
Perm vermediği için içi rahattı gençlerin, usul usul uyuyorlardır belki şimdi. w/ @Mehmet

Ay, ay noluyo

Beni spyın eski ortamından tanıyan arkadaşlar vardır Yapılanin yanlış olduğunu düşünüyorum sulh yolunu seçmek yerine düşmanlık başlatmak bana göre kahpeliktir bir açık yardimıyla değil de size sunulan imkanla yaptıklarınızı Paylaşmanız Bana göre Komik dostlarım Herkes Kendi ekmeğine baksın .

Beni spyın eski ortamından tanıyan arkadaşlar vardır Yapılanin yanlış olduğunu düşünüyorum sulh yolunu seçmek yerine düşmanlık başlatmak bana göre kahpeliktir bir açık yardimıyla değil de size sunulan imkanla yaptıklarınızı Paylaşmanız Bana göre Komik dostlarım Herkes Kendi ekmeğine baksın .
O kadar haklisinkı. Iyi niyetimizi suistimal ediyorlar. SPYDA herkes böyle. Akışına bıraktım artik

Ne düşmanlığı aq ne saçmalıyorsun,adamlar hevesleri için forum açmışlar.Admin panelini kişiler kendileri verdiler ama sen en büyük heçkırt abi olduğun için sana verilen admin panelinden forumu heçkırtladın.Adamsın Abi bi ara banada öğret şu heçkırtlığı :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,546Konular
3,282,184Mesajlar
317,746Kullanıcılar
SmasherSon Üye
Üst Alt