Mavi Tik Hizmeti

İnstagram - Twitter Hesap onaylama hizmeti verilir. https://t.me/zyaexx Ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şirket çalışanıyım. Hizmeti şirket üzerinden veriyoruz ve site mağazamız henüz açıldı. Şu anlık elimde bir kanıt bulunmamakta fakat herhangi bir dolandırıcılık söz konusu olursa (ki olmaz) dava açabilirsiniz 😄
hocam kanıtsız birşey için uğraşmaz kimse bile bile dolandırıldıktan sonra dava açsan ne ? :D önce kanıt sun sonra ticaretini aç dost tavsiyesidir :)

Alım olmadan kanıt olmaz ki 😃 çok sağol tavsiyen için.
dostum ticaret yapıyorsun ve alacağın para da 5/10 lira değil yani bir zahmet bir hesaba tik al bunu kanıtla sonra ticaret konusu aç bu yaptığın tam olarak şey oluyor sana arsa satıyorum ama elimde arsam olduğuna dair tapum yok :D nasıl oluyor o iş

dostum ticaret yapıyorsun ve alacağın para da 5/10 lira değil yani bir zahmet bir hesaba tik al bunu kanıtla sonra ticaret konusu aç bu yaptığın tam olarak şey oluyor sana arsa satıyorum ama elimde arsam olduğuna dair tapum yok :D nasıl oluyor o iş
gayet haklısın dostum fakat benim herhangi bir kanıt sunma imkanım bulunmamakta daha önce alım olmuş olsa bile erişmem tamamen yasak. Ve aynı şekilde paylaşılması da kesinlikle yasaktır. Basit olarak demem gerekirse ben arsaya alıcı bulan aracıyım.

dostum gidersin yeni hesap veya 100k kendine ait bi hesap mavi tik alırsın video alırsn üste kullanıcı silersin sözde yasak ya :D o zaman insanlar birşeyler yaptını anlar yasakmıs milet işi gücü yok sana referansız 30 k para atıcak birde dava acarsınız demişsin he babam oldu

Böyle insanlarla ticaret yapmanızı önermiyorum kanıt göstermiyor lafı dolandırıyor yüklü miktarda para vereceksiniz çok daha kurumsal yerler var
Dostum böyle insanlar derken neyi kastediyorsun? Bu bana bağlı birşey değil eğer ben size burada kanıt sunsam bu suça gireceği için paylaşamıyorum. 15 yaşında falan değilim şirket derken de mecaz olarak demedim. Bana böyle bir yorumda bulunmaya hakkın yok. Terbiyeni takınmanı isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,847Konular
3,271,987Mesajlar
316,385Kullanıcılar
SectorDSon Üye
Üst Alt