@mdcmediaa Ticaret Bildirimi

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
Bu forumda işler böyle yürümüyor. Esc tutmanız gerekiyor. Bu dolandırılmaya engel değil.

Rating - 0%
forum kültürünüz nedir bilmiyorum ama Böyle birşey yok Bu ne amk gibi cümleler yazmaniz çok absürt geldi açıkcası

ticaret başarılı

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
forum kültürünüz nedir bilmiyorum ama Böyle birşey yok Bu ne amk gibi cümleler yazmaniz çok absürt geldi açıkcası

ticaret başarılı
bende yarın 2 -3 tane multi hesap acıyorum konu acıyorum onaylıyor musun diger hesapla onaylıyorum ticaret basarılı bitti.
bırakın artık su cag dısı yöntemleri yenilikci ve gercekci olun !

Rating - 0%
bende yarın 2 -3 tane multi hesap acıyorum konu acıyorum onaylıyor musun diger hesapla onaylıyorum ticaret basarılı bitti.
bırakın artık su cag dısı yöntemleri yenilikci ve gercekci olun !
Adminler ile konuşalım ipler ortada. Eğer ki multi çıkmassa quit atıp birdaha girmeyeceksin çıkarsan ben sileceğim hesabı 😆😆 Var mısın

Rating - 100%
XSÜCLŞDSÜLDVŞDSLŞVÜLŞDSVÜLDSĞPLDSÜLĞPVÜLDSVÜLDVÜLDSÜVLDSÜLĞPVÜĞPSLDVÜLSDVÜĞPLDSÜĞVPÜĞPDSLVÜĞPLSDÜĞPSDÜLĞPVÜLĞPDSVÜĞLPDSÜVĞPLDSÜĞLPVÜDSLĞPVÜLĞPDSVLÜĞPDSVÜLĞPSDÜLĞPVÜPĞLSDVÜĞPLSDVĞPLSDVĞPLÜSDĞPLVDSLVLŞÜĞSDVÜĞPSDÜĞPVÜSDĞPVÜĞPDSVÜĞPDSVÜĞPÜVĞSÜDĞVÜSDĞVÜĞSVŞĞÜSŞSDVÜŞĞSVŞSDÜŞVSÜŞVŞSDVŞSŞSŞVDSŞPÜASŞPASDŞPÜASŞDPASÜPDAŞPDAPŞSDŞPASDŞPASDŞPASPD

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
Adminler ile konuşalım ipler ortada. Eğer ki multi çıkmassa quit atıp birdaha girmeyeceksin çıkarsan ben sileceğim hesabı 😆😆 Var mısın
ben sen multi yapiyorsun demedim dedigin sey olsa bunun acigini kullanacaklar kastinda ornek verdim daha bunu anlamayacak kadar kafan geride

131,604Konular
3,269,630Mesajlar
315,552Kullanıcılar
me_gurko330Son Üye
Üst Alt