Meb siteleri hacklenebilir mi?

Merhaba beyler ve emirhan ablalar. Hep merak etmişimdir meb.k12.tr gibi siteler hacklenebilir mi? Eğer okul müdürünün bilgisayarına erişim sağlarsak panel gibi bişey var mıdır...

Merhaba beyler ve emirhan ablalar.
Hep merak etmişimdir meb.k12.tr gibi siteler hacklenebilir mi?
Eğer okul müdürünün bilgisayarına erişim sağlarsak panel gibi bişey var mıdır :d
Okulun bilgisayarlarına erişimim olucak yakında çok iyi smci olmasamda bizde bişeyler yapıyoruz :D
Amacım okul sitesine basıp arkadaşlara hava atmak gibi birşey değil.Hava atmak için silivriye gitmek istemiyorum daha çok gencim,sadece meraktan.
Fazla merak göte y**ak gibi güzel şeyler yazmayalım cidden soruyorum :d

meb.k12.tr de uye girisi var sokuk bir panel var mazi geldi aklima mudurle anlastiydik ben atiyordum duyurulari fln kullanim kilavuzu flnda var cikartir google dayiya yazarsan nasi sm atarim diyorsan mudur odasi bosken hallet isi vs vs ama degmez sokuk birsey mudur gorse bile emin ol siklemez :D heyk ne la der

26 Haziran 2016
upload_2018-11-12_23-20-27.png

Daha bir sürü ve bir sürü açık var böyle götünle gülersin açıklara sql mi dersin login bypass mı dersin cirit atıyordum içinde

Meb.gov.tr birkaç subdomainine sızdım ve azcığını bildirdim:D çok basit k12 ler tr hostinglerde oluyor geçip basıyordum çok(UYARI ATIYORDUM)

Son düzenleme:
131,739Konular
3,270,879Mesajlar
316,050Kullanıcılar
d731r3dqgmSon Üye
Üst Alt