Mec abi konuyaa bakar mısın (1 Viewer)

@Mectruy abi @Blind Guardian dan ben plesk resesi aldım 40tlye ve bundan 2 tanesini dağııttım forum da bedava bir şekilde alırken bana uyarı vs söylenmedi böyle yapma die...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
illa dağıtma demesi mi gerekiyor? bu olayda jackson un arkasındayım madem dağıttın ki gerçekte de ürün hakkına sahip birinin ürününün aslını bırak kopyasını dağıtmak bile yasal olmayan bir şey o da iade yapmak zorunda değil mantıken. internetten bir program satın aldığını düşün lisanslı, sen o programı alırken kabul ettiğin yerde illa ki "kopyalanması veya çoğaltılması gibi durumlarda iade edilmeden hizmeti durdurma hakkına sahibiz" gibi bir şart olur. aynı mantığa denk geliyor. aynısı bana yapılsa iade yapmazdım ve verdiğim hizmeti durdururdum.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
lan ben sana ne diyecegim nasıl uyaracagım satarken. kardesim benim ip adresim olan sunucumu spyda free paylasma 30 dan fazla müşteri var mı diyeeyim sacmalama
suan işteyim akşam konuya gelecegim

@Mectruy @Al Simmons abi bi bakın dağıttıktan sonra bile uyarmadı ben nasıl bilebilirim
Lan asalak herif ben sana plesk satarken bu konuda nasıl uyarayım ne diyeyim sana neeeeeeee? Ben nasıl tahmin edeyim sen spyda benim sunucu ip adresini olduğu bir pleski bedava 130k üyeye deşifre edeceğini kimin aklına gelir böyle birsey. Sayıyla mı veriyor Allah sizi amk. Benim spyda 30dan fazla müşterim var pleske bir bok olsa 30 adama ne hesap veririm ben salak adam seni. Benim adıma koyar 30 müşteri burda. Birde uyarmadı diyorsun. Iadesiz pleski sileceğim. Konu hakkında açıklamam sadece budur. Ki haklıyım ben. Sadece benim değil birde @Félix Gallardo nün bir ton müşterisi var sen ip adresini burda deşifre edemezsin ve ben bu konuda seni uyaramam. Daha fazla cızırtı yapma.

Lan asalak herif ben sana plesk satarken bu konuda nasıl uyarayım ne diyeyim sana neeeeeeee? Ben nasıl tahmin edeyim sen spyda benim sunucu ip adresini olduğu bir pleski bedava 130k üyeye deşifre edeceğini kimin aklına gelir böyle birsey. Sayıyla mı veriyor Allah sizi amk. Benim spyda 30dan fazla müşterim var pleske bir bok olsa 30 adama ne hesap veririm ben salak adam seni. Benim adıma koyar 30 müşteri burda. Birde uyarmadı diyorsun. Iadesiz pleski sileceğim. Konu hakkında açıklamam sadece budur. Ki haklıyım ben. Sadece benim değil birde @Félix Gallardo nün bir ton müşterisi var sen ip adresini burda deşifre edemezsin ve ben bu konuda seni uyaramam. Daha fazla cızırtı yapma.
Pleskin ROOT sahibi benim ve 100+ musteri var suan pleskte her kes rahat kullaniyor pleski kimsenin sorunu yok masallah bizim reseller cocuklar isinde saglamdir jacksonda onlardan birisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,563Konular
3,282,794Mesajlar
319,236Kullanıcılar
aoao6484Son Üye
Üst Alt