Mectruy ve bana hakaret eden velet banlansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün gece chatteydim spy tayfası var muhabbet ediyim dedim @Elessya ya bir şey sorucaktım sonra birden bu gezgin chata bişeyler yazıp aileme küfürler etmeye başladı ben alttan aldım sonra bi anne bacı ne varsa sövdü @Mectruy e 20 tl paramı yedirilir aneni mectruy .skn gibi şeyler yazdı sonra benim ismimle ....nis datasından sorgu yapacagını yazdı

sonra @Ritalix açıktı ona yazdım oda banada mute attı

burdan yazıyorum oglum bak benim adıma sorgu yaptın seni siberegm e şikayet edicem sslerinide buraya atıcam sonra cimerede şikayet edicem bu sitedeki herşey devlete satır satır log olarak gidiyor

2023-01-19 00_39_02-.png2023-01-19 00_38_23-SPYHACKERZ _ Hack Forum _ Warez Forum _ Hacking Forum _ illegal Forum _ Cr...png2023-01-19 00_38_05-.png2023-01-19 00_36_54-SPYHACKERZ _ Hack Forum _ Warez Forum _ Hacking Forum _ illegal Forum _ Cr...png2023-01-19 00_37_10-SPYHACKERZ _ Hack Forum _ Warez Forum _ Hacking Forum _ illegal Forum _ Cr...png2023-01-19 00_37_50-SPYHACKERZ _ Hack Forum _ Warez Forum _ Hacking Forum _ illegal Forum _ Cr...png

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Ekli dosyalar

• 2023-01-19 00_36_54-SPYHACKERZ _ Hack Forum _ Warez Forum _ Hacking Forum _ illegal Forum _ Cr...png
    2023-01-19 00_36_54-SPYHACKERZ _ Hack Forum _ Warez Forum _ Hacking Forum _ illegal Forum _ Cr...png
    58.8 KB · Görüntüleme: 13
Mectruy'a küfür etti derken? burada herhangi bir yöneticiye hakaret veya kötü söz göremiyorum. İkiniz *Karşılıklı* olarak birbirinize ailevi küfür ettiğiniz ve chatin huzurunu bozduğunuz için ikinize de mute cezası uyguladım. Konu içerisinde bende bulunduğum için konuya başka bir yöneticimizin bakması daha sağlıklı olur.

Mectruy'a küfür etti derken?
mectruy aneni siksin dedi, mece para yediriyon felan dedi, adam ailemi bırakmadı sabahtandır en sonunda dayanamadım 1-2 de ben sövdüm chatta kayıtları var hem zaten bu adam gezgin level 2 almadan chata mesaj yazıyor o zaman level 2 almanın ne gerei varki konuları görebiliyolar chata mesaj yazabiliyolar level 2 alanlar boşamı aldı

sana erkenden yazdım ben bu adama sövmeden önce yetişip banlamalıydın aileme küfür etti perma ban yemesi lazım bide gitmiş şikayet etmiş zaten bırakıcam forumu elveda spy diye son konumu açıcam

aç köpege bak ya 20 tl veremeyen bimden 100 tl ye bozuk maus alıp forumda konusunu açan ucube gelip ana avrat sövüyor ben onun sülalesinin yılda kazandığını 17 yaşımda kazanıyodum

mectruy aneni siksin dedi, mece para yediriyon felan dedi, adam ailemi bırakmadı sabahtandır en sonunda dayanamadım 1-2 de ben sövdüm chatta kayıtları var hem zaten bu adam gezgin level 2 almadan chata mesaj yazıyor o zaman level 2 almanın ne gerei varki konuları görebiliyolar chata mesaj yazabiliyolar level 2 alanlar boşamı aldı

sana erkenden yazdım ben bu adama sövmeden önce yetişip banlamalıydın aileme küfür etti perma ban yemesi lazım bide gitmiş şikayet etmiş zaten bırakıcam forumu elveda spy diye son konumu açıcam

aç köpege bak ya 20 tl veremeyen bimden 100 tl ye bozuk maus alıp forumda konusunu açan ucube gelip ana avrat sövüyor ben onun sülalesinin yılda kazandığını 17 yaşımda kazanıyodum
Geçmiş olsun dostum ömür biter toxic o. Evlatları bitmez

İlk olarak bizler robot veya herhangi bir dijital ürün değiliz bizimde kişisel hayatımız var hepsine birden yetişmeye çalışıyoruz. Her neyse saat 1.35'de bana yazmışsın bende chate gelip iyi akşamlar diyip chati inceleyip raporlara bakmışım Herhangi bir geç kalma durumu yok yazdığın dakika chate gelmişim zaten çee. İkinci olarak birbirinize karşılıklı olarak hakaret etmişsiniz zaten gelip mute atmışım, her küfür edene biz perma ban atsaydık forumda adam kalmazdı emin ol çee.
IMG_20230119_033636_565.jpg

-2147483648_-212513.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,774Konular
3,290,789Mesajlar
324,571Kullanıcılar
kader123Son Üye
Üst Alt