merhabalar arkadaşlar ben halil hemen konuya gireyim nedense bu aralar mutsuzum bu aralar değilde uzun zamandır mutsuzum artık hayata dair bir yaşamım kalmadı zaman geçtikçe...

merhabalar arkadaşlar ben halil hemen konuya gireyim nedense bu aralar mutsuzum bu aralar değilde uzun zamandır mutsuzum artık hayata dair bir yaşamım kalmadı zaman geçtikçe daha çok mutsuz olmaya başlıyorum yaşama hevesim kalmadı hergünki yaşamı yaşamak istemiyorum bazen aklımda mehmet pişkin gibi yaşamıma sonmu versem acaba hayat bana göre değil bence insanlar çok acımasız hayat bir yandan yaşanması güzel bir yandan zor ve yaşanmasız oluyor açıkcası pek ne yazıcağımı bilmiyorum
acaba bendemi gitsem artık.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
merhabalar arkadaşlar ben halil hemen konuya gireyim nedense bu aralar mutsuzum bu aralar değilde uzun zamandır mutsuzum artık hayata dair bir yaşamım kalmadı zaman geçtikçe daha çok mutsuz olmaya başlıyorum yaşama hevesim kalmadı hergünki yaşamı yaşamak istemiyorum bazen aklımda mehmet pişkin gibi yaşamıma sonmu versem acaba hayat bana göre değil bence insanlar çok acımasız hayat bir yandan yaşanması güzel bir yandan zor ve yaşanmasız oluyor açıkcası pek ne yazıcağımı bilmiyorum
acaba bendemi gitsem artık.
benim cv

Bu benim cv doğru ama hiçliği tecrübe ettinmi hiç? Ebediyet'e kadar hiç olucaksın daha önce hiç tecrübe etmediğin bi duyguyu tatması ne kadar ürkütücü değilmi? Hayat karşımıza neler çıkarıcak kim bilir bu düşüncelere kapılma çok fazla ölümden sonrasını bile düşünmemeni tavsiye ederim artık hiç bir şey çekilmez oluyor birde ölümden sonrasını düşündükce kafayı kırar sıyırırsın şahsi olarak bu vakaları yaşamış birisi olarak söylüyorum bunları. İnsanlarla pek polemiğe girme kimse için kendini yıpratma yalnızlık insanı güçlü kılar...

Bu benim cv doğru ama hiçliği tecrübe ettinmi hiç? Ebediyet'e kadar hiç olucaksın daha önce hiç tecrübe etmediğin bi duyguyu tatması ne kadar ürkütücü değilmi? Hayat karşımıza neler çıkarıcak kim bilir bu düşüncelere kapılma çok fazla ölümden sonrasını bile düşünmemeni tavsiye ederim artık hiç bir şey çekilmez oluyor birde ölümden sonrasını düşündükce kafayı kırar sıyırırsın şahsi olarak bu vakaları yaşamış birisi olarak söylüyorum bunları. İnsanlarla pek polemiğe girme kimse için kendini yıpratma yalnızlık insanı güçlü kılar...
Bu adam doğruları tükürüyor +++

evet doğru.

Sikitr Get Hayat Yaşamaya Değer Bende mutsuzum fabrikada hammalık yapıyorum. hergün sıkıntıdan duramıyorum.
biliyormusun hayat belli bir zamandan sonra sıkıyor şey gibi hiseddiyorsun kendini bitkinmiş gibi hayata dair bir mutluluğum kalmadı ne yapıcağımı bilmiyorum aslında hayat her geçtikçe sıkılıyorum kimse tarafından sevilmemek ve yanlız kalmak ve şansız olmak yani diyeceğim yani ben bu hayatta olsam ne olucak olmasam ne olucak. hayat benim için bir boş diye bilirim açıkçası inanırmısın bilmiyorum 16 ekimi bekliyorum düzelirsem benim için çok iyi olucak düzelemessem artık yokum :) Spyhackerz üyeleri hepinizi seviyorum

132,957Konular
3,284,366Mesajlar
318,242Kullanıcılar
kara ejderSon Üye
Üst Alt