Memnuniyet, Şikayet ve Öneri Değerlendirmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satışlara açık artırma özelliği gelebilir, verdiği teklifle ürünü almayanlara ceza getirilebilir.

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır böyle bir konu açmıyorduk bugün açmaya karar verdim.

Bu konunun altına Forumumuzda olması veya olmaması gerekenleri ayrıca forumdan memnun musunuz?
Eğer memnun değilseniz sebeplerini yazmanızı rica ediyorum.

Ayrıca şikayetlerinizi de yazın mutlaka kısa sürede çözüm bulunsun herkes rahatlasın.

Tüm Forum Yöneticileri yazdıklarınızı tek tek okuyacak ve çözüm üretmeye çalışacaktır lütfen detaylı olarak yazın ki kısa sürede kesin çözümler üretilebilsin.

Bundan sonra her ayın 24'ünde böyle bir konu açıp durum değerlendirmesi yapacağım amacım herkesin sevdiği bir ortam oluşturmak.

@Mectruy @Gençtürk @CrowZ @Demiя @İntelligence

şy

Şu yeni gelen rütbeleri altındaki şeyi çok beğendim çok güzel olmuş ancak rütbe gereksinimlerini güncellemenizi öneriyorum, bence bu rütbe sistemi çok kolay ve gezginler çok rahat bir şekilde yükselebilir ve bu da formda üst rütbe lerin değerini düşürüyor gibi geliyor bana ama tabii en iyisini sizler bilirsiniz, teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır böyle bir konu açmıyorduk bugün açmaya karar verdim.

Bu konunun altına Forumumuzda olması veya olmaması gerekenleri ayrıca forumdan memnun musunuz?
Eğer memnun değilseniz sebeplerini yazmanızı rica ediyorum.

Ayrıca şikayetlerinizi de yazın mutlaka kısa sürede çözüm bulunsun herkes rahatlasın.

Tüm Forum Yöneticileri yazdıklarınızı tek tek okuyacak ve çözüm üretmeye çalışacaktır lütfen detaylı olarak yazın ki kısa sürede kesin çözümler üretilebilsin.

Bundan sonra her ayın 24'ünde böyle bir konu açıp durum değerlendirmesi yapacağım amacım herkesin sevdiği bir ortam oluşturmak.

@Mectruy @Gençtürk @CrowZ @Demiя @İntelligence

Hesabımı silmek istiyorum ancak şu an böyle bir seçenek mevcut değil. Kullanıcınız olmayı seçmek gibi burayı iz bırakmadan terk etmek de bir seçenek olmalı.

Hesabımı silmek istiyorum ancak şu an böyle bir seçenek mevcut değil. Kullanıcınız olmayı seçmek gibi burayı iz bırakmadan terk etmek de bir seçenek olmalı.
Çıkış yapıp geçmişini sil, kimse seni tanımaz. Nickinden adını soyadını bilecek değiliz, geçmişini silersen kimse seni hatırlamaz bile dostum. Silme seçeneğimiz yok.

KONU GÜNCEL ++++

Daha çok açabilir misin dostum. Anladığım kadarıyla söyliyim, zaten yasak olan şeyleri paylaşmıyoruz (bin cc kart sahtecilik) herkes kendi paylaşımından sorumlu doğrudur.
cc, tc data, deep web gibisinden yasaklı olan konuların yasağının kaldırılması durumunda "forum zarar görmeyecekse" şahsi düşüncem bunların gelmesi güzel olur. yasaklı konuların haricinde bir de mavi tikli üyelere bir düzenleme gelebilir tikli sayısı epey arttı hem tikin pek bi önemi kalmamaya başladı hem de dolandırma gibi sorunların görülme olasılığı arttı. artı olarak benim şu ara elim boş "yapabileceğim" görev gibi bişeyler varsa yardımcı olabilirim reis bilgine.

cc, tc data, deep web gibisinden yasaklı olan konuların yasağının kaldırılması durumunda "forum zarar görmeyecekse" şahsi düşüncem bunların gelmesi güzel olur. yasaklı konuların haricinde bir de mavi tikli üyelere bir düzenleme gelebilir tikli sayısı epey arttı hem tikin pek bi önemi kalmamaya başladı hem de dolandırma gibi sorunların görülme olasılığı arttı. artı olarak benim şu ara elim boş "yapabileceğim" görev gibi bişeyler varsa yardımcı olabilirim.
Foruma zarar gelir. Yapabileceğiniz görev sadece sizi sevdiğimizi bilin, paylaşımlarınıza devam edin. Moderatör olarak gözlemliyorum bazı üyeler çok iyi rapor yapıyor, tek isteğimiz rapor kısmını daha çok kullanmanız, saygı ve sevgi içinde forumumuzu düzgün şekilde kullanmamız ve canınızın sağlığı :)

Free Hesaplar Bölümüne Erişim Sorunu Düzeltilirse İyi Olur, Dün Böyle Bir Sorun Yoktu Böylelikle Yeni Üyelerde Paylaşım Yapabilir Ve Foruma Katkıları Olabilir.

Yeni üyelerin %1 gibi bir yetkisi var, üst rütbeye ulaştımı erişebilirsiniz. Katkı olursa erişim olur, sonra isterseniz paylaşım yaparsınız.
şuan katkı sağlamak için o bölüme paylaşım yapmak istiyorum hatta birkaç gün önce yapmıştım ancak şuan orada paylaşım yapamıyorum ve kendi konumu da göremiyorum ve diğer üyelerde erişemediği için katkı sağlayacak bir takdir alamıyorum (yorum ve like gibi)

şuan katkı sağlamak için o bölüme paylaşım yapmak istiyorum hatta birkaç gün önce yapmıştım ancak şuan orada paylaşım yapamıyorum ve kendi konumu da göremiyorum ve diğer üyelerde erişemediği için katkı sağlayacak bir takdir alamıyorum (yorum ve like gibi)
Dediğim gibi herkes üretici değil tüketici olduğu için bölüm özelleştirildi.

Bencede arkadaşın dediklerini doğru aynı zamanda bu arkadaşın foruma çok katkı sağlicağını düşünüyorum
@İntelligence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,877Konular
3,272,207Mesajlar
316,453Kullanıcılar
gorkemeurrrSon Üye
Üst Alt