Merhaba Arkadaşlar Ben Wod-Hack

Selamun Aleykum Arkadaşlar, Ben Wod-Hack , 6-7 Yıldır bilgisayar alanındayım.Birçok platformda bulundum kendimi geliştirmeye çalıştım proje ürettim paylaştım.C# , Asp.net ...

Selamun Aleykum Arkadaşlar,

Ben Wod-Hack , 6-7 Yıldır bilgisayar alanındayım.Birçok platformda bulundum kendimi geliştirmeye çalıştım proje ürettim paylaştım.C# , Asp.net , PHP ilgi alanlarım. Şimdi ise UE4 ile oyun kodluyorum.Elimden geldiğince fake scriptler ve hack programları kodladım.Burdada inşallah güzel işler yapıcam elimden geldiğince proje üretip paylaşmaya çalışacağım.

Nasılsınız umarım iyisinidir arkadaşlar
smile.gif

Kalıcı olarak geri döndüm Wod-Hack olarak
smile.gif

Hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle iyi forumlar diliyorum.İsmin çok tanıdık geliyor nedense thtde bulundun sanırım ordan script ile ilgili bir konuda görmüş olabilirim seni.

Hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle iyi forumlar diliyorum.İsmin çok tanıdık geliyor nedense thtde bulundun sanırım ordan script ile ilgili bir konuda görmüş olabilirim seni.

Teşekkürler , evet bırcok forumda bulundum veya kodladıgım programları paylastılar. cogu fakeyı ben kodlamışımdır muhtemelen onlardan birine denk geldiniz.

131,701Konular
3,270,433Mesajlar
315,923Kullanıcılar
safharoSon Üye
Üst Alt