Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim hoşgeldin
Ben de çok eskılerdenım ama eskı nıckım fılan hep sılındıgı ıcın gırmedım epeydır
kaç yıllarındansın ben 2007-8-2020 yıllarından yazıyorum sana
Seni tanıyorum sanki de benım de eski nickim vardı eLKae diye
Ama unuttum ben de. epeydir girmiyor etmıyorduk kardeşim.
Tekrar hoşgeldin covid19 sorunada gelirsek; daha vuracağı çok yerler yaratacakgibi
Hoşgeldin Ben de yeniyim biraz adminler falan hem çok yardımcı oluyor hemn çok iyyiler güzel bi forum Burdan @Nobody Admin abime de teşekkür ederim saolsun her yardım istediğimde yardımcı oluyor
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.