MERHABA FORUM ' DA YENİYİM

MERHABA FORUM'DA YENİYİM TANIŞMAK İSTEDİM YAŞ 22 BOŞ ZAMANLARIMI BİLGİSAYARDA YA OYUN OYNARKEN YADA HACK'E DAYİR BİRŞEYLER ÖĞRENMEKLE GEÇİRİYORUM. BİLGİSAYARLA İLGİLİ UFAK BİR...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MERHABA FORUM'DA YENİYİM TANIŞMAK İSTEDİM YAŞ 22 BOŞ ZAMANLARIMI BİLGİSAYARDA YA OYUN OYNARKEN YADA HACK'E DAYİR BİRŞEYLER ÖĞRENMEKLE GEÇİRİYORUM. BİLGİSAYARLA İLGİLİ UFAK BİR ŞEYLER ÖĞRENMEK BİLE BENİ HEYECANLANDIR KÜÇÜKLÜĞÜMDEN BERİ BU FORUM'A DAHA ÖNCE RASTLADIM AMA ADININDA DOLAYI UNUTMUŞTUM ÇOK GÜZEL BİR ORTAM VAR ANLAŞILAN. FAKE SPRİNT KAYNAK KODUYLA ÇAKMA SİTE OLAYLARINDAN ANLARIM ONUN DIŞINDA 3,5 PROGRAM SAYESİNDE SİTE PATLATMAYA ÇALIŞTIM BAŞARAMADIM İNŞALLAH BURDA DA BİR ÇOK KONUDA BİLGİ EDİNİRİM TEŞEKKÜRLER OKUDUĞUNUZ İÇİN :)

Marhaba Arkadaşlar
Forumda yeniyim. Ve bu sektörde de yeniyim.Sadece zamanım ve merakım var. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Nerden başlamalıyım nasıl gitmeliyim ?
Yardımlarınızı bekliyorum.

Ben nasıl bir insanım?
Yardım edeceginiz kişiyi merak ediyorsanız şöyle anlatayım..;
Hayattaki en büyük mirası "AİLESİ" ve "ÜLKESİ" olan ,günlük hayattında toplum için kalıcı olarak hep iyi şeyler yapılacak bir ortamın inşası için çalışan ve geçimini burdan aldığı maaşla yapan bir kişiyim.
Çok kızdıgı ve öfkelendıgi birisine aynı havayı teneffüs eden.
Herzaman yardım (pls..) diyen biri degilimdir genelde bildigim ve ellimde mevcut şeyleri insanlar için çaba ile paylaşan biriyimdir.
Bir kaç haftadır takılıyorum geziyorum sitede inanın çok yararlı şeylerde okudum gördüm, çok zararlı ve amaçsiz şeylerde.
Yazdıklarımı okuyan , iki üç kelime ile cevap veren , veya satır satır derdime sıkıntıma ortak olan ,like atıp geçen , vb..
Herkese teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,795Konular
3,271,433Mesajlar
316,206Kullanıcılar
eymen...Son Üye
Üst Alt