Merhaba forum sakinleri

Arkadaşlar Selamın aleyküm der konuya gireyim hack üstünde new degilim tabiki illegalden legale döndüm çünkü çok başım agrıdı her neyse arkadaşlar aranızda yeniyim forumu...

Arkadaşlar Selamın aleyküm der konuya gireyim hack üstünde new degilim tabiki illegalden legale döndüm çünkü çok başım agrıdı her neyse arkadaşlar aranızda yeniyim forumu https://hacknews.org/ sitesinde gördüm ve üye oldum birşey sormak istiyorum 2 tane fetocu facebook adresleri var kapatmak istiyorum şikayet yettim yemedi sahte hesaplarını açtım kimlik gönderdim benim diye kimligi yemedi çünki kişinin düzgün bir vesikalık resmi yok :D help baby help

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Hoşgeldin dude.
Simdi gidiyosun fake whatsapp konusmasi uygulamasindan guzel bi konusma hazirliyorsun ama fetocu mesaji gibi degil o kapatcagin kisilerin allaha kufur ediyomus gibi gostereceksin numarayi sansurleyeceksin ve sahte bi hesap acacaksn.
Takipci hilesi yap 1.5k falan sonra inci gruplarına gir paylaş ve boyle muslumanlik ile ilgili cok kisili hiti yuksek olan gruplara gir paylas hesap linklerini koy sahte kimlik yemediginde boyle kapatiyodum ama konusmayi biraz inandirici yap 6-7 fotograf yapman lazim tekrar hosgeldin

özelden fetocu olduklarına dair kanıtları ve kişilerin linklerini bırakman yeterli olacaktır

131,966Konular
3,273,324Mesajlar
316,674Kullanıcılar
iyadoooodz19Son Üye
Üst Alt