Merhaba Spy Forumu

Öncelikle 23 yaşındayım bir çok hack forumunda yöneticilik ve moderatörlük yapmış olup hack hayatım 2000 lerden beri çevremdeki insanların telefonlarını hem yazılımsal hem de...

Öncelikle 23 yaşındayım bir çok hack forumunda yöneticilik ve moderatörlük yapmış olup hack hayatım 2000 lerden beri çevremdeki insanların telefonlarını hem yazılımsal hem de donanımsal tamir ederek başladı forumlarda aynı nicki kulanmaktan hep kaçınırım reklam olmasın diye lafı uzatmadan şunu söylemek istiyorum hacke dair aklınıza gelebilecek bir çok yetkiye sahibim fakat belli bir süre sonra tüm hack forumlarından ayrılacağım zaten öğrendiğimin çoğunu aslında forumlardan öğrenmedim hep orada burada araştırarak ve uygulayarak belli seviyelere geldim forumlar da bana bi hayli yardımı faydası dokundu amaç olarak bu forumun üyelerine bir şeyler tanıtmak ve yeni şeyler öğrenip paylaşmaktır.
Uzman olduğum konular şunlardır.
-WEB PROGRAMCILIĞI
-DOS BOTNET AĞLARINI GELİŞTİRME VE SERVER YAYMA
-UNDEDECTER VE VİRÜS GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI
-WEB SERVER GÜVENLİĞİ
-SOSYAL MÜHENDİSLİK İLLERİ DERECEDE KANDIRMA:D
-KİŞİSEL GÜVENLİK PC GÜVENLİĞİ VE AĞ GÜVENLİĞİ
-SQL KULANIMI,DORKLAR EXPLOİTLER.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Hoşbulduk şöyle açıklayayım hep tek başıma takıldım hack konusunda forumlar ise bana birlikeliği görev ve misyon dahilinde yer alıp siber saldırılar düzenlememi sağladı.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
131,930Konular
3,272,751Mesajlar
316,583Kullanıcılar
ErjohnSon Üye
Üst Alt