Öncellikle merhaba ben bu işlere baya merak sardım vede sonunda bu siteyi buldum ancak içerikler gözükmüyor ve de okyamıyorum cevaplamam gerekıyormuş ama yapamıyorum yardımcı...

Öncellikle merhaba ben bu işlere baya merak sardım vede sonunda bu siteyi buldum ancak içerikler gözükmüyor
ve de okyamıyorum cevaplamam gerekıyormuş ama yapamıyorum yardımcı olursanız sevinir
cahiliğimden ötürü herkesten özür dilerim

Hoş geldin gezginlerin bazı kategorilere erişim hakkı yok o yüzden olabilir rütbe atlaman gerek en kısa zamanda

Öncellikle merhaba ben bu işlere baya merak sardım vede sonunda bu siteyi buldum ancak içerikler gözükmüyor
ve de okyamıyorum cevaplamam gerekıyormuş ama yapamıyorum yardımcı olursanız sevinir
cahiliğimden ötürü herkesten özür dilerim
Merhaba değerli kardeşim,

Rütbe atlaman gerek emek vermen gerek kısacası,

15 TL Ücret ile Bronz üyelik alıp konuları görmekte sıkıntı yaşamazsın,

Çok bilgilenmek istiyorsan premium konular için ise 40 TL ücret ile vip alabilirsin.

Hoş geldin umarım kalıcı olursun :)

Konuları görememenin nedeni rütbenden kaynaklı, özgün konu açarak rütbe atlamalısın,
15₺ karşılığında bronz üyelik alabilirsin ya da
40₺ karşılığında vip alıp istedgin konuya yorum-like yapmadan erişebilirsin ayrıca özel scriptlere premium hesaplara erişim sağlayabilirsin kısacası vip üyelik alırsan istediğin konuya erişebilirsin.İyi forumlar.

Aleyküm selam hoş geldin. Öncelikli olarak forum kurallarını okumanı ardından uygulamış olduğumuz rütbe şemasını / gereksinimlerini okuyarak forum hakkında bilgi sahibi olabilirsin.
Forumda bir sürü konu mevcut ve sende ilgi alanına göre ister arama kutusundan istersen de kategori başlıkları altında bulabilirsin. Ayrıca eğer istersen
Vip Üye olarak zaman kazanabilir ve konuları direkt olarak görebilirsin.
Faydalı ve kalıcı olman ümidiyle.

131,767Konular
3,271,175Mesajlar
316,132Kullanıcılar
dasdad132312Son Üye
Üst Alt