anladım hocam hoşgeldiniz.Öyle demek istedim ve dedim
Komik 🥱Bende vampir olucam adet kanı içiyorum
Tüm üyelerimiz ile saygı çerçevesi içinde konuşmaya özen gösterelim."boşlar kraliçesi" bu nE olm am*n
yengene oyle denirmi kardeşimTüm üyelerimiz ile saygı çerçevesi içinde konuşmaya özen gösterelim.
Teşekkürler
Ne yengesi lnyengene oyle denirmi kardeşim
Merhabalar hoşgeldin aramıza, ben Hüseyin Namı Değer BraveHeart_ , +14'den fazla yazılım dilinde profesyonel'im , Forum içerisinde de İNFİBYTE SEO Ve İNFİBYTE SMM Olarak 2 Firma ve 2 Ayrı Sektörde Profosyenel Hizmet Vermekteyim. Umarım güzel bir deneyim yaşarsın , Tekrardan aramıza hoşgeldin.Merhabalar Spy üyelerii ben kedi aşığı,vampir olmak isteyen boşlar kraliçesi ReLadyy. Zaten diğer forumdan bilenler bilir. Umarım herkesle ii anlaşırız. (Kendimi okula yeni gelmiş öğrenci gibi hissettim slcmşsslsedoaw)
teşekkürlerMerhabalar hoşgeldin aramıza, ben Hüseyin Namı Değer BraveHeart_ , +14'den fazla yazılım dilinde profesyonel'im , Forum içerisinde de İNFİBYTE SEO Ve İNFİBYTE SMM Olarak 2 Firma ve 2 Ayrı Sektörde Profosyenel Hizmet Vermekteyim. Umarım güzel bir deneyim yaşarsın , Tekrardan aramıza hoşgeldin.
Çok erken oldu…hg bebeğim
Hayat şartları...Çok erken oldu…
vampir benim meslek yiğenimMerhabalar Spy üyelerii ben kedi aşığı,vampir olmak isteyen boşlar kraliçesi ReLadyy. Zaten diğer forumdan bilenler bilir. Umarım herkesle ii anlaşırız. (Kendimi okula yeni gelmiş öğrenci gibi hissettim slcmşsslsedoaw)
Hbb 🥰😍hg bebeğim
Ben gerçek vampirlerden bahsediyodum amma dödşdldşsöfşevampir benim meslek yiğenim
Ortada kavga yo-neyse hadi dediğin gibi olsun dkföleöfşeöfşsç işin ucunda ban var yanii şeçfşddçşdçdşeTamam benim iiçin kavga etmeyin durun ben hepinizin moduyum 🥰
ben neyimBen gerçek vampirlerden bahsediyodum amma dödşdldşsöfşe
İnsan-ben neyim![]()