Merhabalar Serverler İle İlgili Exploiti Olan Varmı Acaba

Merhabalar Serverler İle İlgili Ezploit Olan Paylaşırsa Sevinirim Her Tür Olur. Saygılarımla.Üye/Tanımsız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar Serverler İle İlgili Ezploit Olan Paylaşırsa Sevinirim Her Tür Olur.

Saygılarımla.Üye/Tanımsız
lWpyap.gif

Kardeşim daha yeni konu açıp tekrardan konuna niye mesaj atıyorsun sorunlu musun sen zaten tanışma bölümüne rusça yazmışsın,bide durumundaki
" Fuck World : I Am Tanımsız Fuck Bic Fuck : kill You BİC" bune olum ingilizcen kaç senin,buraya geleceksen gevşek gevşek davranma.

Kardeşim daha yeni konu açıp tekrardan konuna niye mesaj atıyorsun sorunlu musun sen zaten tanışma bölümüne rusça yazmışsın,bide durumundaki
" Fuck World : I Am Tanımsız Fuck Bic Fuck : kill You BİC" bune olum ingilizcen kaç senin,buraya geleceksen gevşek gevşek davranma.
+1 haklı.

Ayrıyetten ne exploiti istiyorsun ? Kernel mi ?

Ben İstediğim Dili Konuşurum Malesef Siz Konuşmanızdaki Açıkları Ve Adapları Düzeltmiyorsunuz Ve Rütbenizden Dolayı Bana Laf Ediyorsunuz Ayrıca Benim İngilizcem Ve Özel Hayatım Sizi Alakadar Etmez Reel'de Sizle Görüşmüş Veya Akraba Değiliz İlk Olarak Bilgilerimi İste Şimdi Laf Et Ben Sizin Gibi Birinin Ta .... Kendi Hayal Gücünüze Bırakıyorum Byb

Ben İstediğim Dili Konuşurum Malesef Siz Konuşmanızdaki Açıkları Ve Adapları Düzeltmiyorsunuz Ve Rütbenizden Dolayı Bana Laf Ediyorsunuz Ayrıca Benim İngilizcem Ve Özel Hayatım Sizi Alakadar Etmez Reel'de Sizle Görüşmüş Veya Akraba Değiliz İlk Olarak Bilgilerimi İste Şimdi Laf Et Ben Sizin Gibi Birinin Ta .... Kendi Hayal Gücünüze Bırakıyorum Byb
kardeş artık senin gibi gevşek lamerleri buraya kabul ede ede ayt'ye döndük.Saçma sapan işler yapma Türksen türkçe tanışma konusu aç biz nerden anlayalım rusçayı,gelip burda bir konu açıyorsun aynı dakika içinde kendi konuna yorum atıyorsun duruma bakıyorum rastgele saçma saçma şeyler yazmışsın , şimdi de bize "sizin gibi birinin ta ..." gibisinden mal mal cümleler kuruyon ya adam gibi takıl yada yukarda sağ taraflarda çıkış yapma yeri var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,772Konular
3,271,200Mesajlar
316,142Kullanıcılar
Üst Alt