Merhabalar

İsmim Görkem, forum'a yeni katılmış bulunmaktayım İlgi alanlarım (sanal) : Phishing, e*ploit, mysql, android, database, fiziksel phishing, cam *hack, DB vulnerabilities...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
logo.png

İsmim Görkem, forum'a yeni katılmış bulunmaktayım

İlgi alanlarım (sanal) : Phishing, e*ploit, mysql, android, database, fiziksel phishing, cam *hack, DB vulnerabilities, kali linux, bug bounty

İlgi alanlarım (fiziksel) : Motorlu taşıtlar, motor sporları, bilgisayar donanım, mobil donanım, herhangi birşeyi AR-GE, ticaret

21 yaşındayım ve gerçek işim elektrikçilik, bildiğim bilgiler hakkında bana danışmak isterseniz kafanıza takılan birşey olursa çekinmeden sorabilirsiniz benim bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım bilgi paylaştıkça çoğalır.

Ayrıca benimle beraber bu tür işlere bakıcak yani yardımcı olacak veya ben ona yardımcı olacağım ekip arkadaşları arıyorum.
Ayrıca signatur'de yardımcı olabilecek deneyimli bir grafiker arkadaş varmı etiketleyebilirmisiniz ?
İyi forumlar.​

Aleyküm selam hoş geldin. Öncelikli olarak forum kurallarını okumanı ardından uygulamış olduğumuz rütbe şemasını / gereksinimlerini okuyarak forum hakkında bilgi sahibi olabilirsin.
Forumda bir sürü konu mevcut ve sende ilgi alanına göre ister arama kutusundan istersen de kategori başlıkları altında bulabilirsin. Ayrıca eğer istersen
Vip Üye olarak zaman kazanabilir ve konuları direkt olarak görebilirsin.
Faydalı ve kalıcı olman ümidiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,681Konular
3,270,283Mesajlar
315,739Kullanıcılar
Üst Alt