Métasploit ne beyler ?

Birisi şu métasploit olayını nedir ne değildir tamamen anlatır mı internette araştırdım onlar sadece modeme sızıp bırakıyor kafamda bir sürü soru var modeme sızdıktan sonra...

Birisi şu métasploit olayını nedir ne değildir tamamen anlatır mı internette araştırdım onlar sadece modeme sızıp bırakıyor kafamda bir sürü soru var modeme sızdıktan sonra nasıl pc'ye sızarım nasıl veri çekerim tüm portlardan istediğim şeyleri yapabilir miyim?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bir pentest aracıdır. Sadece pc hackleme değil bir sürü işlevi vardır (server rootlama olsun brute force olsun email toplama olsun payload oluşturma olsun). Modeme sızmak değil de pcye sızmak gerekir. Msf ile oluşturduğun dosyayı hedef pcye attıktan sonra dinlenmeye başlar. Dosya açıldığında bağlantı kurulur ve tüm yetkilere sahib oluyorsun senin elinde yani

Metasploit senin devreyi yakar gulo hic bilmiyorsan sen rat dan siz pc ye yada mp3 siteleriyle

Gerçek İsmi : metasploit
Exploit/Payload/Encoder/Auxliary/Post vb. Bulunduran Bir Framework -çatı-
Yani Normalde Yapabileceğin Şeyleri Metasploit İle Daha Kolay Yapıyorsun.
Payload İle Bir RAT Oluşturursun
Encoder İle RAT'I Anti-Virüs Yazılımlardan Bypass Edebilirsin. -ama edemezsin.-
Auxliary İle Site Hakkında Bilgi Toplarsın Saldırı Yaparsın.
Exploit İle Exploit Edersin
Post İle Sisteme Sızdıktan Sonra Yapabileceklerini Görürsün. post exploition
Yani Mantığı Anla.
Kendine İnternette Metasploitable2 Çözümlerine Bak Exploit Payload Mantığın Otursun.

root olmayı biliyorsan pc ye sızmışsındır zaten bu nasıl bir sorudur :D

serverin pc den ne farkı var ? server rootladıgında zaten bi pc yi rootlamış oluyorsun değişen birşey yok sadece sistemin özellikleri yüksek buna server diyolar :D
Ben server root diye öğrendim , ilk metasploit kullanmaya başladığımda salak gibi yeni komşunun modemine denedim metasploitteki exploitlerin çoğu işe yaramıyodu ben de cinnet geçiriyodum ama bu forum bana makaleleriyle çok şey kattı

132,207Konular
3,277,146Mesajlar
317,195Kullanıcılar
saiwSon Üye
Üst Alt