MFX host hakkında şikayet

Merhaba dostlar, Geçen hafta Mfx hosttan 2 host 1 oto aldım 1 gün sonra kapandı host instadan açıklama yaptı arkadaş ifade verdim vs diye dün tekrar host şirketini aktif...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba dostlar,

Geçen hafta Mfx hosttan 2 host 1 oto aldım 1 gün sonra kapandı host instadan açıklama yaptı arkadaş ifade verdim vs diye

dün tekrar host şirketini aktif etmiş ama lisanslarım ve hostlarım gitmiş iadeye yanıt falanda vermiyorlar tanıyanlar yardımcı olursa sevinirim iyi forumlar.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
  • Like
Tepkiler: NET
Merhaba dostlar,

Geçen hafta Mfx hosttan 2 host 1 oto aldım 1 gün sonra kapandı host instadan açıklama yaptı arkadaş ifade verdim vs diye
dün tekrar host şirketini aktif etmiş ama lisanslarım ve hostlarım gitmiş iadeye yanıt falanda vermiyorlar tanıyanlar yardımcı olursa sevinirim iyi forumlar.
Sorunları var özelden ulaşırsan yardımcı olur

Merhaba,

Aslında site tüm telif hakları ile satıldı Furkanla alakası yok fakat ama destek talep oluştur ve bana destek oluşturduğun numarayı at ben bakim...

Merhaba,

Aslında site tüm telif hakları ile satıldı Furkanla alakası yok fakat ama destek talep oluştur ve bana destek oluşturduğun numarayı at ben bakim...

14/02/2022 - 22:52 tarihinde açtım (#54) numaralı otonun ssleri vs var teşekkürler ilginiz için. instagramdanda yazdım hesaplarına geri dönüş alamadım.​

Kardeşim ben bas bas bağırıyorum şurdan bişe almayın bana ait değil 2 haftaya çok sağlamını açacaz eleşmeyin mfx e diye, sistem benim değil ama birine ürün tanımlama yetkim var. Otonu tanımlarım sana birazdan , inşallah 3 gün sonra birisi daha aynı sorunu yaşamaz yeter bıktık

Kardeşim ben bas bas bağırıyorum şurdan bişe almayın bana ait değil 2 haftaya çok sağlamını açacaz eleşmeyin mfx e diye, sistem benim değil ama birine ürün tanımlama yetkim var. Otonu tanımlarım sana birazdan , inşallah 3 gün sonra birisi daha aynı sorunu yaşamaz yeter bıktık
dostum sen bas bas bağırmadan almıştım zaten.

Merhaba dostlar,

Sunucu alıp kendim başlicam bu işe o zaman benden alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,737Konular
3,283,164Mesajlar
317,966Kullanıcılar
tomeksySon Üye
Üst Alt