-
BraveHeart
Dostum olmaz, Hasmım Yaşamaz.
ossuruktan haber girem millete sallayam mavi tik rütbe alam ünvan ve ses getirem
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
s3nin için yuvarlak diyor buradaki h3rk3s doğru mu diyorlar?koklaya koklaya 3m3riz adr3s v3r g3l3yim abim b3nin
Ciddenananı avradını s1keyim beyin travması geçirdim okumaya çalışırken amına koydugum o kadar midye satıyorsun git e harfi çalışan bi klavye al kendine
K3s s3sini oruspu 3vladib3nd3 s3nin ann3nin burun d3liyine boşalayım s3nin nickin çokmu iyi lam3r
hayin d3ğilim b3n s3nle önc3den tanışıyoruz hatırlamadın mıp3ndik sayile g3l öyr3t3yim h3rs3yi lamer n3fariousa bid3 damarada öyr3tmişdim onlar gibi hayınlık yabmazsan öyr3tirim
d3xtro niy3 küfür 3diyorsun g3rç3kl3ri söyl3dim sad3c3 3skid3n ayak yalama konuşurduk s3nd3mi hayın çıktınhi guys ben d3xtr0
kes lan orospu çocuğu o ayağını eşeklere yalatırım
shut up son of a bitch, I ll make donkeys lick your feet
okey men
hackar camiasını salladı anlatdıklarım lam3r kıskanma b3niossuruktan haber girem millete sallayam mavi tik rütbe alam ünvan ve ses getirem
yalan söylüyor lam3rl3r abim b3nim b3n midy3ci hackarıms3nin için yuvarlak diyor buradaki h3rk3s doğru mu diyorlar?
sana okuma yazma öyr3t3n öyr3tmenin kocasının yanında göt d3liyin3 boşalayım b3n git t3krar ilkokulaananı avradını s1keyim beyin travması geçirdim okumaya çalışırken amına koydugum o kadar midye satıyorsun git e harfi çalışan bi klavye al kendine
babanın göt d3liyine midy3 kabuyu sokarım sonrada o kabuyu alır için3 midy3 pilavı doldurur ann3n3 satarımK3s s3sini oruspu 3vladi
JJSJSJDJDJDJDJDKSKZJXJXKXJX
3l3syanın boktan formundaki jusiv3 s3ndin d3mi unuttum abim b3nim aff3thayin d3ğilim b3n s3nle önc3den tanışıyoruz hatırlamadın mı
sıkıntı yok kard3şim3l3syanın boktan formundaki jusiv3 s3ndin d3mi unuttum abim b3nim aff3t