Milli duygularla rant elde edenlere ! (1 Viewer)

Arkadaşlar şöyle keyifli keyifli chat yaparken birden bir görüntü ile karşılaştım ven ne oluyor lan dedim kendi kendime. Olamaz dedim böyle birşey. EYYY AYT !!! SEN KİMSİN YAV...

Arkadaşlar şöyle keyifli keyifli chat yaparken birden bir görüntü ile karşılaştım ven ne oluyor lan dedim kendi kendime. Olamaz dedim böyle birşey. EYYY AYT !!! SEN KİMSİN YAV ??!! Onca gencin beynini yıkadınız, ele geçirdiniz, sömürdünüz. Yazık değil mi bu bilgiye aç gençlere ??? resmi görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız. Artık beyni temiz delikanlı gençlerimizi rehin alarak beyin yıkama işleminden geçirmeyin. Gençlere buradan sesleniyorum; Ey Türk genci vatanını ve milli duygularını kullanarak rant elde etmek isteyen timlerden vazgeçin onlar sadece size zaman kaybı yaşatır. Gözlerinizi açın ve doğru yolu bulun !!!
Görsel;
Ma0mza.png

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
yav harbi üzülüyorum bu nedir forumdakiler gerçekten kendini hacker sanıyor yaş ortalaması 13 zaten.birisi devlet sitesi hackledim diye sitede üyelik açmış üyeliğin resmini hacked yazan bir foto ile değiştirip o resmin yolunu atıyor hackledim diye.yöneticilerin hepsi egoist zaten.Yani anlıcanız reklamcı lamerlerin teki işte...

Arkadaşlar şöyle keyifli keyifli chat yaparken birden bir görüntü ile karşılaştım ven ne oluyor lan dedim kendi kendime. Olamaz dedim böyle birşey. EYYY AYT !!! SEN KİMSİN YAV ??!! Onca gencin beynini yıkadınız, ele geçirdiniz, sömürdünüz. Yazık değil mi bu bilgiye aç gençlere ??? resmi görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız. Artık beyni temiz delikanlı gençlerimizi rehin alarak beyin yıkama işleminden geçirmeyin. Gençlere buradan sesleniyorum; Ey Türk genci vatanını ve milli duygularını kullanarak rant elde etmek isteyen timlerden vazgeçin onlar sadece size zaman kaybı yaşatır. Gözlerinizi açın ve doğru yolu bulun !!!
Görsel;
Ma0mza.png
Bu kapgan kagan eziği ayt den :D

yav harbi üzülüyorum bu nedir forumdakiler gerçekten kendini hacker sanıyor yaş ortalaması 13 zaten.birisi devlet sitesi hackledim diye sitede üyelik açmış üyeliğin resmini hacked yazan bir foto ile değiştirip o resmin yolunu atıyor hackledim diye.yöneticilerin hepsi egoist zaten.Yani anlıcanız reklamcı lamerlerin teki işte...
o bahsettigin kişi tam üstümde yorum yapmış .D

Olum Harbiden yazık amk şöyle 2-3 tim daha var adam 12 yaşında komutanım diyorlar aksldşkşsdkasdşasdk
gençlik bitmiş püüüü a*mını s*ikiyim böyle gençliğim

Sağa sola iki üç hilal. indexlere iki milliyetçi söz. Hop 1 haftaya yüz bin üye oluruz. Çok iyimiş lan böyle, karpuz yattığı yerde büyüyor valla :)

yazık ya gerçekten bunlarla takılanlara yazık youtubedede yazıyorum hala savunuyorlar bu heçkır timini adamlar dini ve milliyetçiliği kullanarak insanların zihnini yıkıyorlar bizim milletimiz milliyetçi ülkesini seven biri olduğu için bu heçkırların oyununa düşüyor adamları peygamber ilan ettiler zaten bunların kandırdığı yaş kitlesi 12-13 bilemedin 14 adminleri ise hayal dünyasında kendilerini komutan zannediyorlar :D o bambaşka bir konu

Ulan gülsem ayrı dert ağlasam ayrı dert :D Adamlar brute ile kral oldular zaten.. Bu arada bi yarram bildikleri yok aralarından 2 3 kişi mail hack biliyor bunu sayesinde yok şu heykıd bu ifşa vs. Yani asıl mesele bunlarda değil,bunları destekleyen 11 yaşındaki çocuklarda. :)

sırf şu kurduğun cümlelerde sırf eyy dediğin için sana çılgınlar gibi sövebilirdim fakat küfrü bıraktım.

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,202Konular
3,282,973Mesajlar
319,562Kullanıcılar
EmirclosedSon Üye
Üst Alt