tavsiye ediyorum zonelerinizi burdan alabilirsiniz türkiyenin en hızlı kayıt sistemine sahibiniz
mirror-h.org
mirror-h.org
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
tavsiye ediyorum zonelerinizi burdan alabilirsiniz türkiyenin en hızlı kayıt sistemine sahibiniz mirror-h.org
Oyüzden beyler her ne sebeble olursa olsun Türk zone mirror siteleri (Turk-H) Hariç hiç birinden almayın.
Güvence veremezler en fazla 3 ay bilemedin 6 ay sonra aldığınız kayıtlarınız çöpe gider ee uğraştınız okadar massla,single ile nolucak zarar ziyan Tartışılırmı tabiki hayır 2005 'ten günümüze açılıp kapanan türk zone sitelerini birçok defa gördük.
eskiler bilir askeri-darbe - zoneturka - başımı ağrıtan diğer zone siteleri bunlarda öyle şuan için sadece Türk mirror sitelerinden Turk-h gerisi faso fiso..
Sen hayırdır paşa..? Hakkımda hiç birşey bilmiyorken,daha oturup yüz yüze bir defa dahi görüşmemişken böyle çirkefce kelimeler kullanıyorsun. Kişliğimi veya karakterimi iyi tanıyormusunda beni eleştiriyorsun sikik,daha senin adını sanını bile bilmiyorum ben doğan konuyu söyledide gelip yorum yazayım dedim ayrıca,ben zaten Morena'yı hekleyerek tanıştım morenadan ne gibi bi çıkarım olacak ? daha tanımadığım insanlar bana böyle çamur atıyor ya ne diyim ben size kesin ya geçen senenin acısı var sizde,yada fazla koymuşum zamanımda ondan.Lan morena Ternando sana yardım edıyo onun cıkarı olmazsa sana yardım edecegınıde zannetmıyomen son sana forumumuzda mod vermiştik hani 2-3 hafta copy paste konu acıyodunya acıdık falan sonra konu acıp cracked yazmıstın godoş sana yetkıde vermemıstık denemek ıcın turkuaz renk alıp crackledım yamıstın o mirror-h başına çökecek yakaladım seni
comic.Ben bu zırtapozları biliyordumda zamanında yazdımternando dedınız 17-18 yaşında sıpa
Yıllardır oktay zaten ya 17 yaşında ya 18 yaşında bu çocuk hiç büyümüyor yahuBen bu zırtapozları biliyordumda zamanında yazdımternando dedınız 17-18 yaşında sıpa
mirror-h bendeyken e ufak sıkıntı çıkmadı para teklif ettiler fake zone için yok dedim 2-3 muhabbetim olan insan bu yüzden benle küstü hacklenen sitelerinin zonelerini sildirmek isteyen hackerlerin zonelerini silmedim diye bana sövenler oldu buna bir sürü şahit var mübarekle kavgalı olmama rağmen sitemi kullandı site bastı zonesini sildirmek istediler yok dedim şahittir ben hiç yanlış yapmadım site bendeyken zirvedeydi en iyidi golgeler.net turk-h.org alayını günlük kayıt alımında tokatlıyodum hitte ortadaydı bugün beni eleştiricek insanların ortaya böyle siteler koymaları gerek ki benle konuşcak seviyeye gelsinler site benden çalındıktan sonra laz malı ********* siteyi ha yakında yine efsane bi zone sitesi açıcam takip edin yine tutulucak kuduran kudursun